#

Щодо питання роботи полігону для відходів "Десна-2"

Ігор Сапожко (міський голова Броварів)

14.06.2022 09:40
Щодо питання роботи полігону для відходів "Десна-2"

Друзі!

Питання утилізації твердих побутових відходів гостро стоїть у багатьох регіонах нашої держави, не виключення – і наша Броварщина.

Сьогодні взяв участь у спільній робочій нараді під головуванням начальника Броварської РВА Павла Проскочила за участі  очільників та представників міста Бориспіль та Бориспільської районної військової адміністрації,  начальника  УБЖКГІТ Світлани Решетової, головною темою якої було обговорення шляхів подальшого розвитку саме цього напрямку. Ні для кого не секрет, що вже сьогодні гостро стоїть питання роботи  полігону "Десна-2".

Наразі Бориспіль запропонував на своїй  території альтернативну земельну ділянку площею 17 га  із можливим додатковим використанням ще 20 га неподалік Об'їзної  дороги,  для розміщення підприємства по переробці  побутових відходів та сміття. Важливо, що ділянка знаходиться на значній відстані від житлової забудови. 

У ході спілкування прийшли до висновку, що для вирішення даної проблеми найкращим було б створення спільного комунального підприємства між сусідніми громадами із залученням до спільного проєкту міста Києва. 

Варто підкреслити,  що спільні бачення вирішення даної проблеми і бажання колег оперативно брати участь у робочих процесах, надають впевненості у подальшій позитивній динаміці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook