#

Станіслав Семергей: готуюсь до політичної розправи

Станіслав Семергей (депутат Київоблради)

26.12.2023 17:04
Станіслав Семергей: готуюсь до політичної розправи
Отримав повідомлення про засідання Політичної Ради Партії "Слуга Народу", за підписом голови політради - Давида Арахамії, з яким ми раніше неодноразово перетинались на різних політичних заходах. Це було давно, коли партія ще мала підтримку, була єдиною і не займалася політичними екзекуціями над членами своєї команди.
Відтоді змінилося все. І люди, і як бачимо - їх моральні принципи та підходи. 28 грудня політрада буде приймати рішення про відкликання мене з лав депутатського корпусу Київської обласної ради.
На анонсованому заході, вірогідно мимоволі, пан Арахамія може бути втягнутий в акт політичної розправи проти нас з колегами. Його влаштував і поклав йому на підпис голова Київського обласного партосередку - той, хто і породив увесь цей нікому не потрібний срач. Породив - через нашу відмову підтримувати «шкурні» питання, що суперечать інтересам громад, які нас обирали.
Звичайно, можна зрозуміти, що Давид Арахамія не мав часу розбиратися в тому, чого ж насправді його колега по парламенту почав кошмарити регіональних депутатів, через що, ми протягом двох місяців марно намагалися, щоб нас почули (вся історія ситуації в моїй стрічці Facebook).
Але схоже, нас таки почуто - політрада і відкликання:)
В моєму розумінні, ціль такої політичної розправи - продемонструвати всім іншим, що люди, які мають власну позицію і намагаються відстояти чесне імʼя - дотискаються з подвійною інтенсивністю.
Відсутність точки зору і права на захист, цинізм і підлість - принципи, які потрібно внести в нову редакцію Статуту партії, як обовʼязкову вимогу для тих, хто в ній залишився.
Читати "Моя Київщина" у Facebook