#

Світлана Шеповалова (волонтер): я за чотири роки своєї праці не отримала жодної копійки за свій труд

16.09.2019 08:21
Світлана Шеповалова (волонтер): я за чотири роки своєї праці не отримала жодної копійки за свій труд

Протягом майже двох років я мовчала і закривала очі на наклепи, не хотіла розводити говносрач в країні як би не все спокійно, навіщо. Але, вже просто дістало!

Пам'ятайте я ділилася гарною новиною, що нарешті-то сформована нова Громадська рада при Київська обласна державна адміністрація. (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2520505341293148&set=a.579653715378330&type=3&theater)

Сьогодні мені надсилають замовну статтю на інтернет ресурсі Моя Київщина - офіційна сторінка інформаційного порталу під назвою "Прикритися Громадського радою: як чиновники придумали схему Захоплення лісів на Київщині". (http://mykyivregion.com.ua/2019/09/10/gromadska-rada/?fbclid=IwAR1SmgykL2zBPblAUCXVeExh98E3EusM-sXDtVhkQhpMiKeX2oQ39YGeFNs)

На думку автора статті Атнон Болбочан всі в лайні і тільки ГС Федерація ГО Учасників АТО Київщини в білому фраку. Не всі погані увійшли до складу ГР при КОДА пише в своїй чорнусі "Моя Київщина"(МК).

Ось про Олена Редюк з Федерації: Олена Редюк була активним учасником Революції Гідності (особисто возила матеріальну допомогу активістам на Майдан)". На думку МК привозити матеріальну допомогу, це приймати активну участь, ну то таке.

Ось про Владимир Ярославович Мостовой голову ГС Федерація ГО учасників АТО Київщини; "Ця непересічна особистість проробила титанічну роботу щодо співпраці з державними структурами, громадськими організаціями та асоціаціями, які опікуються проблемами учасників АТО, членів їх сімей та членів сімей загиблих. Завдяки його волонтерській діяльності було піднято надзвичайно важливі питання, а також запропоновано шляхи їх конструктивного вирішення." Але, про приклади тітаничної роботи ні слова.

Доречі, Володимир скрізь каже, що він доброволець. Тож цікаво, в лавах якого батальйону він був добровольцем?

А ось про мене та моїх колег Viktor Kuznetcov Олена Доценко з Центр допомоги учасникам АТО та їх сім'ям /Київська область/: "До оновленого складу громадської ради увійшла Світлана Шеповалова - керівник Центру допомоги учасникам АТО при Київській обласній державній адміністрації, важливим нюансом діяльності якого є те, що навіть АТОвці не зовсім розуміють, чим зараз займається цей Центр. Складається враження, що це своєрідний кол-центр, де просто приймають дзвінки з повідомленнями про певні проблеми, переважно пов’язані з отриманням матеріальної допомоги, необхідної під час реабілітації учасників АТО. Звітів про результати ніхто не бачив, сторінка у Facebook знаходиться в напівзамороженому стані, а тому, якщо навіть Центр і справді діє, то широкому загалу про це нічого не відомо".

Звідки цей горе-журналіст взяв дані невидомо.

Що стосується звітів: по-перше не розумію кому та про що я повинна звітувати, адже я за чотири роки своєї праці не отримала жодної копійки за свій труд. Можливо це звітування на сторінці Чисте небо за 2018 рік для МК не є аргументом.
https://www.facebook.com/chistenebo/posts/1921395591315504

Можливо загальний звіт Центрів допомоги з регіонів України в Укрінформ також для видання було важко знайти. Тримайте.... https://www.facebook.com/events/166043314074674/

І взагалі Наталія Ульянова, де моя частка з деребану лісових масивів?)

"Моя Київщина", де хоч один підтверджуючий документ до всього того бруду? Ви журналісти чи помийна яма?

Читати "Моя Київщина" у Telegram