#

Тамара Нікуліна (активіст): Цей світ збожеволів, і я перестала розуміти цих людей

21.09.2019 10:15
Тамара Нікуліна (активіст): Цей світ збожеволів, і я перестала розуміти цих людей

Сьогодні стали свідками жахливої ​​аварії. Розповідати, що так як було, як це сталося і хто винен, не буду!

Коли ми побачили, як байкер влетів у машину, то єдиний хто швидко відреагував і пішов до того чоловіка це був мій хлопець, хоча ми були далеко від місця пригоди. Я в паніці, не знаю що робити взагалі, тремтячими руками відразу почала набирати "103" і намагалася пояснити чергової, де сталася аварія (через побаченого забула назву вулиці і намагалася знайти табличку з назвою). Коли я вже підбігла до місця пригоди, там ще стояли кілька чоловіків, які допомагали тому байкеру.

А навколо зібрався величезний натовп людей, які знімають ЦЕ ВСЕ НА ТЕЛЕФОН!

Увага! НІХТО З НАТОВПУ НЕ ВИКЛИКАВ НІ ШВИДКУ, НІ ПОЛІЦІЮ! Пффф, ну правильно навіщо, адже краще все зняти на телефон і викласти в "сторіс".

"Швидка" приїхала протягом 10 хвилин. На моє здивування, "швидка" не викликала поліцію і ніхто з людей теж, тому я набрала "102" і тут почався цілковитий треш.

Мало того, що я дзвонила і чекала близько 5 хвилин, слухаючи ті гудки, поки мене з'єднають з черговим, так і саму "машинку" ми чекали 30 хвилин. Ну, погодьтеся, це не нормально чекати 5 хвилин, поки з'єднають з черговим, а раптом, на дай Бог, крадіжка, вбивають або ґвалтують, то що чекати і слухати ті гудочки? Або це нормально чекати "машинку" 30 хвилин? Я дзвонила їм 3 рази, на третій раз зі мною черговий говорив уже на підвищених тонах, намагаючись виправдатися (нібито у них машинок мало).

Чесно, це цілковитий жах !!!

До чого це я все увазі: даааа, це напевно дуже класно викладати кожну хвилину "сторіс", підвищуючи свою нікому не потрібну нібито популярність, а особливо якщо це стосується криміналу, але не можна ж бути настільки безвідповідальним! Наше життя настільки непередбачуване, що невідомо що трапиться з нами завтра. А раптом хтось поламає ногу і замість того щоб допомогти, перехожі повз будуть фоткати з усіх ракурсів і викладати в соцмережу. Жах!

Ну, а за поліцію нашу, мабуть, я промовчу.

Я сподіваюся, що кожен з Вас, після вищевикладеного, зрозуміє наскільки сумна у нас ситуація, зробить висновок і почнете потихеньку міняти це світ

Читати "Моя Київщина" у Facebook