#

Тетяна Жуль (керівник апарату КОДА): реальні справи на Київщині

21.05.2018 06:32
Тетяна Жуль (керівник апарату КОДА): реальні справи на Київщині
Тетяна Жуль

Робочий тиждень, що минув, був настільки яскравий, сповнений емоціями, що поділитись враженнями, виклавши слова на папері, буде непросто.

Нова споруда, вишиванковий флешмоб, 1944-й для кримських татар….- такі різні, але такі важливі події, як для державних службовців так і для всіх українців. І радість, і гордість, і сум,….

Якщо без пафосу, то реальні люди, реальна справа і конкретний результат- такими були урочистості у Вишгородському районі. Медичний заклад нового типу як по технологіях будівництва, так і по технічному оснащенню в с.Боденьки, переконливо засвідчив, що суттєві зрушення можливі тоді, коли президентська ініціатива підтримується конкретними справами місцевого керівництва. 

Надійний старт є, моя рідна Київщина перша отримала найсучасніший сільський медичний заклад. Щиро радію за своїх земляків, адже здоров’я - це перш за все!

17 травня - Всесвітній день вишиванки, це свято стало самобутнім і самодостатнім. Ніхто нікого не змушує, не видає управлінське рішення...кожен охочий може долучитись щороку в третій четвер травня до збереження споконвічних традицій створення та носіння етнічного вишитого одягу. Колектив КОДА з ентузіазмом, піднесенням, гарним настроєм та щирими посмішками активно підтримує це знакове свято котрий рік поспіль.

18 травня - сумна і трагічна дата – День пам’яті жертв геноциду кримських татар. Не можу осягнути, що за три дні було виселено більш як 180 тисяч людей зі своїх домівок, що 46% чисельності кримськотатарського населення загинуло в результаті цього, а половина з них – діти….

Історія - бездоганний вчитель і важливо щоб всі засвоїли її уроки і більше нікому і ніколи не довелось виконувати страшні директиви і залишати рідну землю.

Читати "Моя Київщина" у Telegram