#

Тисячі сімей стали жертвами будівельної афери у Київській області

Олександр Горобець (народний депутат, 95 округ)

23.02.2023 10:59
Тисячі сімей стали жертвами будівельної афери у Київській області
Будівельні афери. Впевнений, багато хто з вас бачив про них сюжети по телевізору, читав у ЗМІ або чув щось від знайомих.
На жаль, це не просто новини в ЗМІ чи якісь чутки для інвесторів "Петрівського кварталу 2", а також інвесторів інших черг проектів від того ж забудовника, який "працює" в с. Святопетрівське Київської області.
Забудовник, який мав завершити всі роботи ще в червні 2019 року, так і не передав інвесторам "Петрівського кварталу 2" обіцяні квартири.
Ця ж доля спіткала також тисячі інших сімей, які вкладали свої кошти в "Петрівський квартал 3", "Петрівський квартал 4" та інші проекти недобросовісного забудовника.
Станом на сьогодні я вже неодноразово звертався до правоохоронних органів - 31 серпня 2022 року було відкрите кримінальне провадження. Наразі триває досудове розслідування та проводяться необхідні слідчі дії.
Водночас хочу звернути особливу увагу представників Нацполіції на той факт, що протиправна діяльність забудовника має ознаки не лише "самоправства", щодо якого відкрите кримінальне провадження, а й ознаки шахрайства, вчиненого групою осіб (і яке при цьому завдає шкоду в особливо великих розмірах).
Тисячі сімей вже стали жертвами цієї "піраміди", але вона продовжує працювати, заманюючи нових інвесторів. Тому необхідно якнайшвидше вжити заходів, щоб припинити протиправну діяльність забудовника, змусити його виконати свої зобов'язання перед інвесторами та притягти до відповідальності за порушення!
Немає опису світлини.

Немає опису світлини.
Читати "Моя Київщина" у Facebook