#

У 2020 році скоєно найменшу кількість убивств за всю історію незалежності України

Андрій Нєбитов (Заступник начальника поліції України)

12.01.2021 16:40
У 2020 році скоєно найменшу кількість убивств за всю історію незалежності України

Суттєвим індикатором криміногенного стану на певній території є кількість скоєних злочинів проти життя та здоров’я особи.

Завдяки якісній профілактичній та превентивній роботі поліцейських Київської області у 2020 році скоєно найменшу кількість убивств (69) за всю історію незалежності України!

Крім цього, вперше по всім цим злочинам встановлені особи, які причетні до їх скоєння. Вражаючий результат професійної роботи працівників блоку превенції, кримінальної поліції та слідства.

Також скоєно найменшу кількість (113), за останні 4 роки, злочинів, передбачених ст. 121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Усі зловмисники встановлені, їм оголошені підозри і судом обрано запобіжні заходи. 70% кримінальних проваджень цієї категорії вже розслідувані і з обвинувальними актами направлені до суду.

Окремо, для любителів панікувати «90-ті повернулися», додаю статистичну інформацію про скоєння і розкриття вбивств на території Київської області з 1995-2000 та з 2010-2015 роки.

Даремно панікували!!! Нам вдалося вдвічі зменшити кількість вбивств на Київщині.

Дякую поліцейським, колегам-правоохоронцям та громадянам, які не на словах, а на справах активно долучилися до створення безпечного простору! З таким результатом дійсно можна вітати!

Читати "Моя Київщина" у Facebook