#

У Білій Церкві активісти викликають поліцію до водіїв, які паркуються в неналежних місцях

Павло Лаврусь (громадський активіст)

10.08.2020 10:40
У Білій Церкві активісти викликають поліцію до водіїв, які паркуються в неналежних місцях
Фото з мережі Інтернет

Кажуть, якісь люди,  ходять по парковкам торгівельних центрів і лякають водіїв які паркуються не там де треба. Думав, піду перевірю, чи це так, і знаєте що? Виявилося, що таки так, але не зовсім.

Я обіцяв не чіпати цю тему, і не буду, але нагадаю, що в нас в місті величезна проблема доступності пересування для людей з інвалідністю, особливо для тих, хто на візках, а ще "лосі", як лагідно називають їх наші активісти, паркуються на місцях для інвалідів. Звісно не всі "лосі", деякі дійсно мають інвалідність, деякі не хочуть чіпляти наліпку, щоб ніхто не знав про їх статус, але точно впевнений, якщо місце для інвалідів визначено, не треба на нього заїжджати, навіть якщо воно вільне.

Про все це більш детально розповість Костянтин Кисіленко та Євген Гучек, бо саме вони, наша опора і надія в питаннях доступності для людей з інвалідністю. Не можу не зазначити одного з активних учасників цього двіжу - Олександр Чорний, він повністю НАШИЙ і ми його любимо та поважаємо.

А ще хлопці викликають постійно поліцію, яка штрафує порушників і таким чином допомагають в наповнені бюджету міста. Сьогодні це "Новус" та "Епіцентр". Дякуємо екіпажу патрульної поліції за роботу та розуміння.

Особисті враження - багато негативу від людей, але все одно більшість розуміє і реально "лайкали" та підтримували цю справу, навіть ті, хто порушував. До речі, запитували, хто нам платить, відповідаю - я плачу. Запитували від якої партії, відповідаю - "Демократична Сокира", "Європейська Солідарність", "Аполітична" партія, ну і ще була сьогодні партія "Теща". Розумію людей таких, вони б самі не пішли просто так таким займатися, тому й маємо пів відсотка активних людей. До речі, наші "безробітні" всі на автомобілях, крім мене.

Фраза дня від однієї жіночки:

Ми: - Ви маєте інвалідність?

Вона: - Власник авто мав інвалідність, але він помер два місяці тому.

Ну якось так. Приєднуйтесь до Демократична Сокира. Біла Церква, допомагайте робити місто, та країну кращою, або скидайте донати, зможете потім гордо казати, що саме ви фінансуєте цих активістів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram