#

Back in USSR: у Білоцерківській РДА на дзвінки відповідає сторож

Аліна Захаренко (юристка, активістка)

17.04.2024 18:47
Back in USSR: у Білоцерківській РДА на дзвінки відповідає сторож

Як повідомив мені житель Білої Церкви, він був здивований тим, що почув, зателефонувавши на контактний номер РДА.

Як багатодітний батько, який має право на відстрочку від мобілізації, він дізнався, що тепер не військкомат цим займається, а що при РДА працює комісія. Жодної інформацію про роботу даної комісії знайти не вдалось, тому вирішив зайти на сайт РДА та пошукати контакти, але за єдиним вказаним номером відповів дідусь. Сторож повідомив, що в 17:00 жодної людини на роботі в районній державній адміністрації немає. Куди звертатись по питанню громадянину він не знає.

Дикий совок. СРСР. Ніякої інформації та комунікації влади з населенням. А відповідно складається враження, що ми для влади - гарматне м'ясо. Тому двічі смішно, коли міністр Фьодоров чеше про цифровізацію та ДІЮ. Хай міністр поїде в райцентр у вівторок в робочий час та поговорить з дідусем-сторожем про мобілізацію та електрифікацію.

А в Україні, до речі, війна. І на чиновників райадміністрації покладено багато обов'язків. Ніхто не вимагає всім цілодобово сидіти на роботі, але хоча би гарячу лінію та кваліфікованого поінформованого чергового можна було б організувати.


Читати "Моя Київщина" у Facebook