#

У Фастові медиків не впускали на спецпотяг

Катерина Василенко (лікарка)

01.04.2020 11:26
У Фастові медиків не впускали на спецпотяг

Просто відчай... Сьогодні відпрацювавши в мед.установах добу, хтось дві, а хтось і п‘ять... нас - медиків не впускали на спецпотяг, який курсує з Києва до Фастова з усіма зупинками! Пояснивши це тим, що залізничники перевозити медиків не будуть (вони ризикують своім життям).

Нас було дуже багато, вистоявши на холоді - вийшли на колії, викликали поліцію, поліція вступилась за нас, із криками, істериками нас запустили в 5-й останній вагон (хто сидів плакав, хто просто мовчки, хто доводив свою думку) вагон був заповнений повністю (добавлю, що впустили в тей вагон, де провідниками були молоді два хлопчини, бо попереду провідники були "тьоті і дяді" з досвідом сварок).

І от нарешті ми відправились, кожен зі своіми думками в голові. Ми давимось... спереду нас 4 пусті вагони, а в душі образа та біль! Шановні - ми всі в зоні ризику, ми не знаємо з ким стоїмо в черзі до супермаркету, в аптеку, так само і медики надають невідкладну допомогу - апендецити, переломи, інфаркти - ми не знаємо, де був і з ким контактував, і чи він сам знає здоровий він, чи ні... (правду зараз мало говорять) а тести? а нема...

З такими позиціями скоро і лікувати не буде кому... Будьте здорові, а ми вже вдома... відіспимся і знову рятувати...

Читати "Моя Київщина" у Facebook