#

У комісії та представників ДСНС виникли запитання до якості робіт укриття в дитсадку Борисполя

Станіслав Семергей (депутат Київоблради)

11.09.2023 11:30
У комісії та представників ДСНС виникли запитання до якості робіт укриття в дитсадку Борисполя

Будівельна компанія місцевого депутата в Борисполі ремонтує укриття в дитсадку, а його працівники «не знають» на кого працюють

Завідувач дитячого садочку «Веселка» по вул. Княгині Ольги повідомила, що підрядник, який ремонтує укриття для дітей був навʼязаний їй «зверху», а сама компанія належить депутату міської ради.

У комісії та представників ДСНС виникли запитання до якості робіт. Станом на зараз відсутня вентиляція та виявлені інші недоліки. Виконавці ремонтних робіт на місці не змогли пояснити на кого вони працюють та чи оформлені офіційно взагалі.

Ремонт цього укриття робиться для безпеки дітей, а тому будь-які «не знаю», «не чув» та «не бачив» з боку виконавця неприпустимі.

З метою зрозуміти, хто все ж таки відповідає за якість робіт, комісія направить запит до міської ради з вимогою надати детальну інформацію про підрядника, проаналізує відповідність його фактичних матеріально-технічних можливостей із зазначеними в договорі та зʼясує чому саме ця компанія отримала замовлення на проведення робіт.


Читати "Моя Київщина" у Telegram