#

У моїх виборців по округу розділені думки відносно земельної реформи

Микола Галушко (народний депутат, 98 округ)

08.01.2020 09:42
У моїх виборців по округу розділені думки відносно земельної реформи

Тобто половина людей земельну реформу підтримує, а половина ні. Думки розділилися 50 на 50, і примітно, що всі виборці з міста кажуть, що реформа потрібна, а практично всі люди з села кажуть що ні.

Земельна реформа дає право розпоряджатися своєю власністю і це нормально, а хто і як нею буде розпоряджатися, це вже інше питання. Майже неможливо донести до людей ці всі нюанси, як воно є, тому повинна бути програма уряду, яка за допомогою телебачення та усіх засобів масової інформації донесе суть реформи та роз’яснить людям, що насправді пропонується.

Наразі половина людей або введена в оману або вводить в оману інших. І тут справа не в недосконалості самої реформи, просто це піднесли так, нібито в нас зараз заберуть всю землю і ми залишимось ні з чим.

По суті реформа дає право розпорядитися своєю власністю на свій розсуд: приміром в тебе є будинок – хочеш продавай, а хочеш ні. Так само і земля - це власність, яка, до речі, продається скрізь. То чомусь у всьому світі це можна робити, а в нас це мовляв повинно призвести до чогось поганого. Доносити до людей правду це, зокрема завдання адміністрації, а не тільки депутата Верховної ради.

Читати "Моя Київщина" у Telegram