#

У нашому окрузі основною проблемою є відсутність достаньої кількості дитячих садочків

Ольга Василевська-Смаглюк (народна депутатка, 96 округ)

31.01.2020 10:12
У нашому окрузі основною проблемою є відсутність достаньої кількості дитячих садочків

Під час зустрічей в окргузі, я завжди підкреслювала свою готовність долучатись до підтримки розвитку інфраструктури для належної освіти наших дітей.

Ні для кого не секрет, що в нашому окрузі однією із основних проблем є відсутність достаньої кількості закладів дошкільної освіти.

Тому впевнена, що кошти державного бюджету, зокрема, Державного фонду регіонального розвитку мають розподілятись в першу чергу на об‘єкти, які мають важливе соціальне значне для регіонів, і вирішують важливі регіональні проблеми.

Саме тому під час попереднього розгляду регіональною комісією проектів, що фінансуватимуться у 2020 з Державного фонду регіонального розвитку, я звертала увагу на важливість будівництва дитячих садочків на 230 місць в Нових Петрівцях та на 75 місць в Синяку.

І в результаті маємо гарну новину: вказані проекти посіли перше і третє місця за результатами оцінки регіональною комісією.

Сподіваюсь, що ці пропозиції також будуть підтримані Міжвідомчою комісією з оцінки відповідності інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, і незабаром, щаслива малеча відкриє двері сучасних і комфортних садочків!

Але ще є чимало надважливих проектів, які не зможуть бути профінансовані з ДФРР цього року, тому не зупиняємось! Працюємо далі над забезпеченням належного фінансування для нашого округу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram