#

В дусі Януковича: нащо влада включила репресивну машину проти депутатів облради від «Євросолідарності»

Аліна Захаренко (юристка, активістка)

21.01.2022 17:06
В дусі Януковича: нащо влада включила репресивну машину проти депутатів облради від «Євросолідарності»

Сьогодні десь в Московії тишко-нишком святкує своєї 59-річчя один з найбільш одіозних представників режиму Януковича – колишній міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко. Той самий, при якому «Беркут» жорсткого бив студентів та активістів на Майдані, а міліція успішно кошмарила бізнес по всій країні. Зараз він може гордитися: зараз «реформованною» поліцією гідні учні Захарченка, які вирішили включити репресивну машину проти політичних опонентів влади.

Мені прямо розповідають про те, що прямо сьогодні, в такий «знаменний» день департамент стратегічних досліджень зайнявся обшуками у низки депутатів Київської облради від «Євросолідарності». Зокрема, з Білой Церкви. «Маски-шоу» пов’язані з тим, що ці депутати зустрічали в аеропорту Жуляни свого партійного очільника Петра Порошенка, взявши з собою по кілька місцевих партійців, і взявши участь у мітингу.

Можна по-різному ставитися до постаті експрезидента. Зараз не про політичні вподобання. А про принцип. У Монастирського, схоже, зовсім втратили береги. Егоу, міністре, це вам не 2013 рік! І якщо ви хочете повторити помилки Януковича і Ко, то краще не треба – їдьте зразу «за порєбрік». Тим паче, ваш попередник як раз накриває там «поляну»…

Читати "Моя Київщина" у Telegram