#

Василь Грицак (голова СБУ): З днем народження, Службо безпеки України!

25.03.2019 13:41
Василь Грицак (голова СБУ): З днем народження, Службо безпеки України!

Шановні колеги!

Сердечно вітаю вас із нагоди 27-ї річниці створення Служби безпеки України.

У горнилі спільної боротьби за соборність та суверенність нашої держави українська спецслужба доводить свою здатність захистити незламну волю українського народу до свободи і незалежності.

Шостий рік поспіль в умовах неоголошеної війни ворог постійно випробовує нас на міцність, але повсякчас наражається на рішучий супротив. Служба реформувалася на марші, даючи гідну відсіч підступним викликам гібридної агресії РФ.

Ми наростили інтелект та м’язи і маємо підтримку партнерів. Наразі українська спецслужба є повноправним учасником безпекового процесу у світі.

Ми працюємо на випередження та завчасно нейтралізуємо злочинні наміри агресора не тільки в районі проведення операції Об’єднаних сил, а також на всій території України. Самовідданість та патріотизм співробітників СБУ у захисті державної безпеки є прикладом вірності присязі та незламної волі до перемоги.

Низький уклін 27 нашим героям, які ціною власного життя заплатили за свободу українців від загарбників.

Дякую особовому складу Служби за професіоналізм, відповідальність та наполегливу працю, а вашим родинам - за підтримку і надійність. Вдячний ветеранам Служби - тим, хто формував нову цивілізовану спецслужбу, покликану захищати державний суверенітет і територіальну цілісність країни.

Щиро бажаю вам щастя, здоров’я, добробуту та нових звершень у почесній справі служіння українському народові.

Слава Україні!

Читати "Моя Київщина" у Facebook