#

Василь Олексюк (секретар Бучанської міськради): Я буду представляти ваші інтереси у Верховній Раді України!

13.06.2019 08:52
Василь Олексюк (секретар Бучанської міськради): Я буду представляти ваші інтереси у Верховній Раді України!

Шановні українці, дорогі земляки, мешканці Київщини!

Я щиро люблю свою Україну і наш багатонаціональний народ. Я прийняв не просте, але відповідальне для себе рішення, заради майбутнього, наших дітей, представляти ваші інтереси у Верховній Раді України.

Я хочу, щоб всі ми жили в країні, де панує мир, порядність, професіоналізм і рівність всіх перед законом. Але до теперішнього часу, на жаль, це не зовсім так. Я впевнений, що ми повинні зробити це самі. Запевняю, що буду гідним. Я з роду службовців, мати – вчитель, батько –будівельник, є засновником і активний учасник волонтерського руху міста Буча та громадської організації «Бучанська Варта».
Перебував з гуманітарною місією у всіх найгарячіших точках проведення АТО і ООС.
Маю багаторічний, практичний досвід роботи в органах місцевого самоврядування. Знаю проблематику і можливості населених пунктів і територіальних громад на прикладі красивого,сучасного і дійсно європейського міста Буча Київської області. 
Я не є членом жодної партії. У парламенті планую об'єднуватися виключно з тими, хто служить інтересам України.

Відчуваю в собі достатньо віри в успіх, знань, сил, енергії і досвіду, щоб разом з вами навести порядок в нашому рідному домі. 
Основні зусилля в нашій спільній діяльності пропоную зосередити на дотриманні Конституції України. Зокрема вимог статті 3, згідно з якими людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю, а права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. 
Дотримання права на судовий захист, власності, розвивати власний бізнес, створювати робочі місця і надати молоді себе реалізувати. Це – моя мета! 
Наша країна в небезпеці, а волонтери і патріоти роблять все для фронту! Завжди буду на їх боці і робитиму все заради перемоги, нашої з вами перемоги!

Я за люстрацію. Але вона має відбутися не огульно, а через об'єктивний і правомірний контроль діяльності суддів, прокурорів, поліцейських, військових та громадських діячів. Основним критерієм в посадах повинно стати їх позитивна оцінка з боку громадян. Все це знайде відображення в законодавчих актах.

Ми можемо це змінити. Я багато років не мирюся з несправедливістю і живу ідеями вирішення проблем в Україні. 
Я зобов'язуюсь з першого дня бути максимально відкритим, регулярно проводити особисті зустрічі з виборцями, звітувати про свою роботу, зокрема щодо наведення порядку в нашому виборчому окрузі.

Ми разом зробимо заможною,красивою і вільною нашу Україну. Країну, якою будемо пишатися! Це міра нашої відповідальності перед майбутніми поколіннями. І я докладу максимум зусиль, щоб ви не пошкодували про свій вибір.
Слава Україні!
Слава її Героям! 

Читати "Моя Київщина" у Facebook