#

Від нас залежить наше з вами життя на найближчі п'ять років

Василь Володін (ексголова Київської ОДА)

24.10.2020 17:00
Від нас залежить наше з вами життя на найближчі п'ять років

Шановні жителі Київщини!

Уже в цю неділю, 25 жовтня, в Україні відбудуться місцеві вибори. Закликаю всіх бути свідомими, прийти та проголосувати. Це важливий вклад у майбутнє нашої області.

Від того, хто стане депутатами обласних, районних, міських рад і головами ОТГ, залежить наше з вами життя на найближчі 5 років. Тож давайте не пропустимо можливість обрати для себе достойних кандидатів, які працюватимуть на благо громад.

Так, країна знаходиться у складній епідемічній ситуації. Вперше за весь час вибори проходитимуть в умовах пандемії коронавірусу. Але це не має стати на заваді реалізації вашого виборчого права.

Прихід на дільниці не нестиме для вас загрози, якщо кожен із нас ретельно буде дотримуватися протиепідемічних норм. Носіть захисні маски, користуйтеся антисептиками та зважайте на соціальну дистанцію. Це основні та водночас прості правила, які допоможуть зберегти своє здоров’я.

Зі свого боку обласна влада зробила все можливе, щоб перебування на дільницях було для вас максимально безпечним. Закликаю громадян взяти участь у виборах  і відповідально ставитись до свого здоров’я. Бережіть себе!

Читати "Моя Київщина" у Telegram