#

Відбулась інформаційна спецоперація з дискредитації Майдану Гідності

Денис Богуш (директор білоцерківського телеканалу "Крокус")

21.02.2020 12:37
Відбулась інформаційна спецоперація з дискредитації Майдану Гідності

Сьогодні в Росії вже святкують проведення вдалої інформаційної спецоперації по дискредитації Майдану Гідності і гордості українців за подвиг Небесної сотні. Гордості за те що українці себе відчули героями. Може хтось заробив медаль у ФСБ чи ГРУ.

Все що сьогодні було - я вважаю вдалою російською спецоперацією за сприяння українських спецслужб та керівництва країни.

Для того щоб зрозуміти дії ворога я ставлю себе на його місце.

Задача: Важливо дискредитувати Майдан Гідності у всіх українців. Важливо це зробити в день саме пов'язаний з гідністю і гордістю.

Інструменти: страх короновірусу, українці що залишились в Китаї. Страх перед невідомістю і страх смерті себе та рідних. Доведення до тваринного стану в ситуації невизначеності.

1 етап. Підгатати приліт літака саме під дату 21 лютого. Зробити інформаційну підготовку що українці будуть повертатися з Китаю і можуть потенційно рознести інфекцію по Україні. Канали комунікацій: телебачення, інтернет, соцмережі, чутки.

2 етап. Вилетіти в ніч на 20-21 і літати над деякими аеродромами. Не сідати в аеропортах декілька годин. Для продовження ефекту - сісти в Борисполі дозаправитись і літати далі, супроводжуючи інформаційно: сів-не сів, не чекають, обурені люди вийшли. В місцях висадки літака та місцинах завести провокаторів та підбурювачів, які супроводжують нагнітання тваринного страху, щоб люди не розуміли що роблять. Повідомляти у ЗМІ одразу декілька точок, де можуть розміщуватись пасажири з Китаю.

3 етап. В місцях можливої евакуації організувати групи, які блокують під'їзди, залучаючи звичайних громадян, піднімаючи градус обурення. Різні акції з співанням гімну та радістю для картинки. Організація кидання каміння по автобусам. Один-два провокатори і звичайні обурені громадяни, яким показують як правильніше виплеснути свій страх і злість. Картинка - показує які погані люди живуть в Україні, гидко на них дивитись. Екстраполяція цих людей з кожним з нас.

4 етап. "Вишенка на торті". Випустити одного з вбивць Майдану (з Омеги) і залишити під вартою волонтера Майдану і добровольця ЗСУ (Антоненка).

Результати: Про Майдан Гідності мало хто згадує, тим паче про гідність. Українцям гидко за себе, за своїх співгромадян. Про жертовність українців та героїзм мало хто згадує. Всім гидко, іноземні медіа друкують про українців шокуючі матеріали, як відносяться до своїх співгромадян.

Так аналізуючи, як їм це вдалося, то можна сказати що вже росіяни можуть будь-що робити з широкими колами громадськості в Україні. Вони у себе в Росії таких спецоперацій зробили сотні і довели своїх росіян до повної відсутності критичного і логічного мислення. Виховали на страхах і шоках. Ми дивуємося якими вони стали дебілами. Ми вже на черзі...

От тільки у мене питання до наших спецслужб. Чи відслідковують вони цю мережу провокаторів? Чи є у нашої контррозвідки бажання цим займатися? Чи приймає керівництво нашої держави участь в цьому?

Є багато питань до всього цього. Хто ще вміє аналізувати і критично мислити - може побачити зернину у моїй версії подій...

PS: найгірша ситуація, коли це все організовують свої (безкоштовно для російських спецслужб), а росіяни отримують гешефт.

Читати "Моя Київщина" у Facebook