#

Відмовився від посади радника Обухівського міського голови Левченка

Ігор Оваденко (голова організації "СВД")

12.03.2020 17:21
Відмовився від посади радника Обухівського міського голови Левченка

Весна пройшла повз мене. Друзі, відмовився я від посади радника Обухівського міського голови Київської області Олександра Миколайовича Левченка.

Відмовився щоб виключити політичну складову і щоб ніхто не звинуватив мене в тому що я "продався" та зрадив власним принципам.

Дякую міському голові, що нарешті хоча б напередодні місцевих виборів після багатьох років критики, суперечок та взаємних образ вирішив вийти на зв'язок і запропонував співпрацю у вирішенні наболілих проблем Ветеранів.

В жовтні місяці цього року чергові місцеві вибори. Хто б не переміг під час цих виборів - проблеми Ветеранів рано чи пізно все одно доведеться вирішувати новообраному міському голові з новим складом депутатів Обухівської об'єднаної територіальної громади.

Якщо новообраному Обухівському міському голові потрібна буде моя допомога та підтримка у не забалакуванні проблем Ветеранів, а у їх реальному вирішенні - завжди відкритий до майбутньої конструктивної співпраці.

Можливо це нарешті був мій шанс в цьому житті яким я в черговий раз не скористався із-за власних принципів, не знаю. Час покаже.

Дякую всім хто підтримує. Вибачте, що можливо не виправдав Ваші надії. Честь маю!

Читати "Моя Київщина" у Telegram