#

Вийшов ще один сюжет про книгу "Битва за Ірпінь"

Петро Щербина (політтехнолог)

16.02.2023 14:15
Вийшов ще один сюжет про книгу "Битва за Ірпінь"
Петро Щербина

Сьогодні, у День дарування книг, вийшов ще один сюжет про книгу "Битва за Ірпінь".

Запрошую Вас до перегляду сюжету і коротко розповім Вам про свої організаційні та творчі плани:

1. Перша частина книги "Битва за Ірпінь" стосувалася, здебільшого, внутрішньоірпінських подій, роботи міської команди в ті часи та дій тероборони. Враховуючи, що розгром ворога був неможливий без фантастичної роботи ЗСУ, вже розпочав роботу над другою частиною книги, у якій планую описати подвиг бійців бригад ЗСУ, ГУР, СБУ, МВС, Нацгвардії, Нацполіції та тих бійців Тероборони, про яких не вдалося зібрати інформацію для першої частини книги. Дуже прошу відгукнутися кожного, хто може допомогти мені в цьому – контактами, історіями, світлинами, ідеями – чекаю Ваших повідомлення в особисті.

2. Враховуючи ажіотаж навколо книги "Битва за Ірпінь", сьогодні ведемо переговори про отримання або видання додаткового накладу книги, адже заявок більше, ніж ми отримали авторських примірників (загалом, ми отримали 200 примірників, 100 з яких були одразу роздані в рамках презентації книги).

3. Радимося з фахівцями щодо електронної версії книги, яку можна скачати на спеціальних ресурсах. Розглядаємо варіант Вікіпедії або один з додатків. Що Ви порадили б?

4. Завершуємо англомовний переклад книги та шукаємо можливість видати цю книгу за межами України або в Україні для англомовної аудиторії недержавним коштом. Також є зацікавлені видавництва, які можуть видати книгу іншими мовами.

5. У книзі є кілька певних фактологічних неточностей та помилок, які ми виправимо при формуванні додаткових видань. Над цим зараз працюємо, якщо маєте пропозиції - прохання написати мені в особисті facebook-messenger.

6. Розпочали створення фільму на основі подій, викладених у книзі. Обов’язково презентуємо фільм та розповімо про його концепцію. Якщо маєте на Ваших телефонах зняте Вами відео за період 24 лютого  березень 2022 року – прошу написати мені в особисті повідомлення.

7. Запрошую усіх бажаючих об'єднати зусилля в цих творчих напрямках. Я готовий почути критику та пропозиції, готовий залучити Вашу допомогу або стати помічником у Ваших подібних ініціативах.

Дякую за щоденну духовну підтримку моїм друзям Володимиру Карплюку та Олександру Маркушину!

Слава Україні!

Читати "Моя Київщина" у Facebook