#

Виконувати обіцянки не у правилах "Слуг народу"

Анна Скороход (народна депутатка, 93 округ)

13.04.2021 17:50
Виконувати обіцянки не у правилах "Слуг народу"

Дорогі друзі! Сьогодні о 16:00 на нас чекає позачергове засідання ВРУ, на якому будуть розглядати мій та моїх колег законопроєкти по врегулюванню питань із тарифами, транспортуванням та доставкою газу, а також встановленням лічильників.

На жаль, уже комітет із питань енергетики та житлово-комунальних послуг на чолі з паном Герусом прийняв рішення їх не рекомендувати для прийняття в сесійній залі, адже за них не заносять грошей і як це зменшити тарифи для населення, адже виконувати обіцянки не у правилах "Слуг народу".

Але своє вольове рішення може прийняти кожний депутат у сесійній залі, підтримавши ці законопроєкти. І довести на ділі, що вони підтримують кожного українця, а не дбають лише про власну кишеню!

1. Законопроект 4576 щодо врегулювання окремих питань у сфері метрології, надання житлово-комунальних послуг та захисту прав споживачів.

2.Постанова 4042 про вжиття невідкладних заходів, спрямованих на забезпечення належної профілактики, діагностики та лікування хворих дітей на цукровий діабет.

3. Постанова 4590 про вжиття невідкладних заходів, спрямованих на повернення пільгового тарифу на електроенергію для населення за перші 100 кВт год.

4. Постанова 4609 про звернення до Кабінету Міністрів України щодо скасування необґрунтованого збільшення вартості енергоносіїв та введення мораторію терміном на 1 рік на підвищення тарифів на енергоносії.

5. Постанова 4587 про звернення до Кабінету Міністрів України щодо вжиття невідкладних заходів із метою зниження ціни на електричну енергію та тарифів на послуги розподілу природного газу.

Окремо дякую Антону Полякову за збір підписів на позачергове засідання!!!

Читати "Моя Київщина" у Telegram