#

Віктор Бархоленко (громадський активіст, Приірпіння): Пане "ЗЕ", досить дуркувати та боятися "пороха"

07.04.2019 12:01
Віктор Бархоленко (громадський активіст, Приірпіння): Пане "ЗЕ", досить дуркувати та боятися "пороха"

Спробую пояснити простою та зрозумілою мовою

Власне кажучи я не в захваті від кандидатів другого туру Президентських виборів.

Але маємо те що маємо.

В той же час в шоці від того, як деякі активісти, які не лише вчора, а й сьогодні захищають від дерибану ресурси громади та стали свідками мародерства в армії і корупції держави в цілому за режиму "олігарха", вже сьогодні возносять його над собою. Тут і сліпому видно і недоумковатому зрозуміло, що своїм ненажерливим апетитом "Порох" переплюнув "Хама" в рази.

Тобто, війну перетворив на власний бізнес, ліси України ешелонами щодня пруть за кордон, грошові потоки "Роттердам плюс", бурштинової мафії і т.д і т.п. все під контролем "олігарха".

І саме найстрашніше, що все це на крові наших побратимів.

Згадайте - чий режим розв’язав загребущі лапи будівельній мафії в особі злодюг Федорука, Карплюка та Прилипка, які зухвало перетворюють наш зелений край в залізо-бетонні джунглі із статусом ганстерського Чікаго? Чому до цього часу ці тварюки на волі, а не за гратами? Невже ми не достатньо надали прокуратурі документально-доказової бази їхньої злочинної діяльності з ознаками корупції? Достатньо!

Але, що зробив режим?

Він просто збив з цих виродків "бабки" та зобов’язав їх взяти на себе організацію виборчої компанії за кандидата в Президенти України Петра Порошенка, з використанням адмінресурсу та чорними технологіями. До речі, виконував таку брудно роботу кум "пороха" та продажна курва по життю - Юрій Луценко, який за сумісництвом обіймає посаду Генерального прокурора України.

Очевидно, що за режиму "олігарха" все залишиться як Є!!!

Розкручування теми про те, що "ЗЕ" здасть Україну під "Малоросію" повний бред. "Бєня" міг би це зробити ще у 14-му році, як це зробив вже сьогоднішній компаньйон "пороха" з енергобізнесу Рінат Ахмєтов, здавши сєпарам та "путлєру" частину східної України.

А тому тези "Краще жити при "пороху" з корупцією" ніж в "Малоросії при "путліру" - агонія режиму "дона педро".

Я переконаний, що українці ніколи, ні за яких обставин не на дадуть такої можливості здати незалежність України не лише "ЗЕ", а будь-кому, тому, що це буде початок його кінця.

28 років танцюємо на граблях. Так, що - ще може 40 років потрібно аби клепки набратися?

А так хоч шанс якийсь є.

Тим більше, ми не "кацапія" і політичний курс Президента залежить тільки від нас самих.

Пане Пєтя!

Ти прийшов до влади на крові наших побратимів і не бідним, міг зробити так аби твоє прізвище було вписано в історію України золотими буквами, але ти обрав гроші, або точніше буде сказано – брудні гроші. А тому пішов ти на х… падло брехливе.

Пане Вова! 

Тобі скажу коротко, зроби так, аби ми могли тебе називати Володимиром.

І на останок, пане "ЗЕ", досить дуркувати та сцать "пороха", іди на дебати та порви його як тузік тряпку, є за ЩО!

Ну десь так.

Начебто все.

А міг би ще розписати і є про ЩО.

 

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram