#

Віктор Гринчук (депутат Київоблради): На утримання "розширеного" штату Богуславської ОТГ потрібно 700 тис грн щомісяця

18.11.2019 06:26
Віктор Гринчук (депутат Київоблради): На утримання "розширеного" штату Богуславської ОТГ потрібно 700 тис грн щомісяця

Шановна громадо! Хочу висловити свою думку, стосовно революційних подій, які відбуваються в нашій з Вами мерії.Група свідомих депутатів вирішила покласти край свавіллю,яке відбувалося там роками.

В зв’язку з утворенням Богуславськоі ОТГ набирають новий розширений штат в мерію, настільки "розширений" що на утримання потрібно близько 700 000 гривень в місяць, тобто в рік близько 8 мільйонів. Насправді, таку кількість людей голова Богуславськоі ОТГ (за якого проголосувала приблизно п’ятнадцята частина з усіх виборців новоствореної ОТГ, nа це всього лиш 1100 виборців із приблизно 16 000 тисяч які входять до Богуславськоі ОТГ ) й не збирається набирати.

Конкурси для призначення на посади(які вже оголошені) стали такими ж фальшивими і брехливими як і всі діі цієї старої-нової місцевої влади Людей набирають по незрозумілим вимогам. І ось починаються ознаки злочину -невикористані кошти підуть в ручному режимі, на покращення матеріального становища "осіб наближених" до "царя"-Дяченко, у вигляді премій та надбавок! В той час коли в громаді є безліч проблем - це і ремонт мосту, сміттєзвалища,водопостачання, тарифи, дороги, екологія.

Для наглядності можу привести такий приклад-сучасний спортивний майданчик(вуличні тренажери) коштує 100-120тис грн тобто 8-10 майданчиків зникнуть в кишенях (дайте їм назву самі). Тож я і група небайдужих депутатів запрошуємо усіх небайдужих та свідомих мешканців Богуславськоі ОТГ приходити на сесію, в понеділок 18.11 2019 р. о 15 00 щоб проконтролювати доцільність використання наших податків !!!

Читати "Моя Київщина" у Facebook