#

Віктор Левицький (активіст, Біла Церква): Тільки протести можуть зупинити Дикого

25.09.2017 06:01
Віктор Левицький (активіст, Біла Церква): Тільки протести можуть зупинити Дикого

28 вересня 2017 року на планові сесії знову Геннадій Дикий лобіює ганебне рішення для концесіонера ТОВ «Білоцерківвода», про виведення майна зі складу об’єкта концесії та передачу його в комунальне підприємство «Тролейбусне управління» на суму понад 13 млн грн. по цінам, звертаю вашу увагу, за 2011р.

Це пряме покривання злочину владою з маніпуляцій з інвестиційними програмами концесіонера ТОВ «Білоцерківвода» Ми неодноразово пропонували меру не робити з ніяких маніпуляційних дій з комунальним майном «Білоцерківводоканалу» до завершення розслідування кримінальних справ концесіонера ТОВ «Білоцерківвода».

Кожен рік наш концесіонер ТОВ «Білоцерківвода» закладає в тариф понад 20% коштів в інвестиційні програми які вони декларують в НКРЕКП . Тобто це ми з вами за рахунок високих тарифів інвестуємо всі інвестиційні програми заявлені концесіонером ТОВ «Білоцерківвода», це не менше як 25 млн грн. в рік, відповідно відповіді НКРЕКП на запит громадської експертної комісії з діяльності органів виконавчої влади.

Ознайомитися з переліком майна можна в групі експертиза діяльності органів виконавчої влади в закладці файли. (проект рішення 530)

Залишається питання, а чи виконуються інвестиційні програми в повні мірі і належним чином. Міська рада як власник узгоджує їх і повинна контролювати їх виконання, чого вона не робить і робити не буде, це нам стало відомо з відповіді на запит громадської експертної комісії.

Друзі, нас дурять, і це факт, бо ми не знаємо, що ми фінансуємо в тарифах і чи виконується те що ми фінансуємо.

Намагання ввести депутатів в оману і протягнути рішення які унеможливлять правоохоронні органи з робити об’єктивне розслідування щодо виконання інвестиційних програм, виконує купка людей яких ми згодом оприлюднимо.

За оперативним рішенням загальних зборів громадських організацій маємо надію, що заходи прийняті нами, припинять цю вакханалію корупційних дій влади.

Ще один ексклюзивний трюк від мера за 25.05.2017: були введені депутати в оману і проголосували за внесення змін до рішення від 28.12.2011р №454 «Про встановлення порядку залучення, розрахунку пайової участі забудовника в розвитку інфраструктури м. Біла Церква» де було змінено процентну ставку з 10% на 1% від кошторису будівництва без інфраструктури об’єкту, на термін 6 місяців під запланованих забудовників (своїх пацанів), які розпочали своє будівництво набагато раніше коли діяла 10% ставка.

Це явна вибірковість з ознаками корупції. Несправедливо для тих, хто сплатив і буде платити 10% після завершення дії корупційного рішення. Проект був винесений без будь-якого економічного обґрунтування і логіки, без висновків предсесійних комісій. Наслідки і втрати до бюджету, вражаючі.

Будемо раді на бажаючих приєднатися до акцій протесту за ради майбутнього наших дітей і внуків.

Читати "Моя Київщина" у Facebook