#

Висловлювання окремого "суб’єкта" змусили мене говорити про сексизм

Андрій Нєбитов (Заступник начальника поліції України)

12.03.2021 15:25
Висловлювання окремого "суб’єкта" змусили мене говорити про сексизм
Ніколи не думав, що напишу про сексизм, але поведінка і висловлювання окремого «суб’єкта» вимусили мене говорити про це і підтримати начальницю Бучанського відділення Бучанського РУП Олену Дорошенко.
Ще у 2016 році вона молода дівчина - успішний дільничий офіцер поліції Білоцерковського відділу. Звернула увагу на себе колег і керівництва відділу, бо мала хороші результати у профілактиці і розкритті злочинів. Далі служба в управлінні стратегічних розслідувань, участь у документуванні і знешкодженні декількох організованих злочинних груп. Після досвіду оперативно-розшукової роботи і проведення спеціальних операцій стала керівником сектору кримінальної поліції Чабанівського ВП.
Сьогодні вона очолює Бучанське відділення поліції, яке фактично, як самостійне відділення створене з нуля! І я впевнений у неї все вийде і ми обов’язково її підтримаємо!
Ну а що до автора цього низького, брудного допису і деяких коментарів його друзів - збоченців ви самі зможете дати оцінку.
Окремо, правову кваліфікацію таких дій визначить слідчий, як процесуально незалежна особа!(обов’язково проінформую).
Олена, ти не одна і ми тебе підтримуємо, як професійну поліцейську, прекрасну жінку і впевнену в собі керівницю!!!
Додаю фото, зроблене на передодні 8 березня з жінками - керівницями структурних підрозділів Головного управління.
Я пишаюся тим, що працюю разом з Вами!
P.S. і звичайно скрін допису з явним сексизмом і впливом на працівника правоохоронного органу! Ну так, щоб вже не спригнув цей «суб’єкт»....
May be an image of 3 людини та текст «< андрей щербина 23ч. 23 скажите мне пожалуйста, за какие такие заслуги, девочку до 30 лет назначили начальником бучанского отдела полиции??? наверное за глубокое знание законов?? что она может решить, c пользой для общества? и каким способом?... #MBC #бучанськийвддлполц #дорошенко олена сергвна»
May be an image of 1 особа та стоїть
May be an image of одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні
Читати "Моя Київщина" у Telegram