#

Вмикайте "Владімірскій централ" та сушіть сухарі...

Володимир Карплюк (ексмер Ірпеня)

09.03.2020 14:06
Вмикайте "Владімірскій централ" та сушіть сухарі...

Сайт «Українська правда» опублікувала блог скандальної корупціонерки Ірини Федорів про те, що я вилетів на відпочинок. Також Федорів додала до своєї публікації випадкове фото.

По-перше. Ну дуже велика новина про мій відпочинок. По-друге, «Українська правда», коли публікує блоги Федорів, то разом з цим марається в лайні. Поясню, чому. Ірина Федорів є фігурантом корупційної історії. Очолюючи рух «Чесно» (насправді, вона там виводила кошти донорів зі США на свого ФОПа, як казав класик - «вона пи*дила і пи*діла), спромоглася купити квартиру під Києвом у пік зростання вартості м2 за 59 доларів за метр. Саме Ірина Федорів є лауреатом медійної антипреміі «Унітаз року» та увійшла в п'ятірку журналістів, які зганьбили честь своєї професії.

Дивна особа ця Федорів. Спочатку цілує в дупу Януковича (у той час знаходився в опозиції до Партії регіонів, регіонали у 2010 році вкрали у мене перемогу на виборах мера Ірпеня). Тільки він відійшов від влади - починає обливати його лайном. Типова поведінка політичної повії.

Потім облизує Порошенка. Навіть від його партії балотує свою «іграшку» Ольгу Матюшину, яка в подальшому розікрала бюджет Коцюбинського і є фігурантом 16 кримінальних проваджень. Тільки Порошенко став не при владі - обливає брудом Порошенка (у той час ми були в опозиції і мене особисто знищував активіст БПП, хронічний алконавт Луценко, а його брат вимагав з мене «бабки»). Типова поведінка політичної повійки.

Сьогодні та сама історія зі «Слугою народу» (нас активно «дивні сили» пхнуть в опозицію, хоча партія влади має взяти досвід Ірпеня та поширити його на всю країну!). Не пройде й року, як Федорів литиме лайно на «Слугу народу». Типова поведінка...

Тепер я звертаюся до шефині «Української правди» Олени Притули. Ірина Федорів вже десятий раз через вас «віщає», що я тікаю, але жодного разу я нікуди не втік і ви це жодного разу не спростували.

У мене виникає питання - це джинса чи політична війна Ірини Федорів проти мене та моєї партії «Нові Обличчя» руками редакції «Української Правди»?

УП порушує стандарти журналістики і не дає мені можливості висловити альтернативну точку зору. Це свобода слова? За таку «свободу слова» Вам дають гранти? Чи може за те, що у Ваших публікаціях Ви ліпили мені десятки кримінальних проваджень, але жодного разу не написали, коли вони були закриті як безпідставні та політично мотивовані...

Щиро вірю, що Президент України Володимир Зеленський зверне увагу на неймовірний результат в Ірпені.
Зверне увагу на те, що ми за неймовірно короткий період зробили одне з кращих міст в Україні. Щиро вірю, що цей досвід стане в нагоди розвитку України.

І ще... Я не лише не втікаю, а й повернусь через декілька днів і почну потужну боротьбу з продажними журналістами, імпотентними районними прокурорами, інформаційною несправедливістю та ОПГ казнокрадок Федорів-Матюшина.

Запасайтеся поп-корном, вмикайте «Владімірскій централ» та сушіть сухарі... Бо буде дуже гаряче!

Інформація для блогу взята з офіційної сторінки Володимира Карплюка у Facebook.

Читати "Моя Київщина" у Telegram