#

Володимир Бабенко (депутат Білоцерківської міськради): як аферист Семенченко до влади прийшов

14.04.2019 11:39
Володимир Бабенко (депутат Білоцерківської міськради): як аферист Семенченко до влади прийшов

Друзі! Історія однієї світлини, або як аферист Костя Грішин (Семен Семенченко) прийшов до влади: 09.08.2014р., тоді ще Костя Грішин, прибув з Дніпра (взяв у Г. Корбана гроші) в розташування БСП "Донбас" в Курахове і сказав: "Операції по Мар’їнці і Донецьку відміняються – йдемо на Іловайськ" (відстань близько 100 км!).

І пішли – 10.08.2014р. під час першого заходу загинули куратор від НГУ – п-к Ю.Бойко (Немо) і ЗКБ з ОЗ – п-к Ю.Литвинський (Монгол), при цьому К.Грішин за хвилини до загибелі побратимів покинув поле бою з власною охороною – убивати або "зливати" побратимів в фейсбуці.

Далі буде – вже 11.08.2014р. отримує в Вишгороді (Київська обл.) паспорт на ім’я Семен Семенченко (хрещений батько – радник міністра МВС Антон Геращенко допоміг). Семен Семенченко заходить 13.08.2014р. до Вишгородського РВК, бреше про вищу освіту і, що є офіцером в званні капітан і отримує "липове" тимчасове посвідчення офіцера запасу. Після цього прибуває в в/ч 3027 НГУ і стає командиром БСП "Донбас"!


Далі більше – "героїчне" поранення в дупу під час заходу в Іловайськ 18.08.2014р., Гранітне, вертоліт, лікарня ім.Мечникова. І почав писати «героїчні» пости в фейсбуці… А вже 20.08.2014р. командувач НГУ присвоює псевдо-капітану звання майор, а міністр А.Аваков звертається до Президента П.Порошенка про нагородження афериста орденом Б.Хмельницького III ступеня.

При цьому, наші герої, офіцери, що загинули: капітан С.Петров (Тур), ст.лейтенант В.Дмитренко (ВДВ) та інші такого ордену не мають… А це означає, що аферист Семен Семенченко (Костя Грішин) носить "чужий" орден. До якого часу, друзі?

Додаю Довідку про судові розгляди щодо незаконного присвоєння офіцерських звань С.Семенченку:

Відповідь Керівника Апарату Адміністрації Президента України:

Читати "Моя Київщина" у Facebook