#

Володимир Бондаренко (політолог): Як відпочинок у аквапарку в Броварах обернувся розбитою головою мого сина

15.08.2019 06:00
Володимир Бондаренко (політолог): Як відпочинок у аквапарку в Броварах обернувся розбитою головою мого сина

Ця неприємна пригода сталася в цю неділю – у нашу першу поїздку в аквапарк, про який ми знали, що він найбільший у Європі та начебто дуже якісний.

Приїхали туди, купили квитки. Пішли на перший атракціон, який називався "Подвійний екстрим". Мій син пішов на нього, послухав, що йому розповідає рятівниця, а коли спустився до нас із труби, то з потилиці юшила кров.

Ми були в шоці. Почали кликати лікаря. Однак нас направили до медсестри, бо лікаря на території аквапарку чомусь немає. Медпрацівниця обробила рану якимось антисептиком. Тоді до нас прибіг адміністратор – назвався Андрієм Солдатенком. Він пообіцяв повернути гроші, бо ми тільки прийшли та покаталися тільки на одному атракціоні.

Далі я запитав у нього, чому в них працює така юна рятівниця, якій на вигляд менше ніж 18 років. Він відповів, що її, мовляв, вже 19. Я попросив надати мені її дані, щоб можна було дійсно переконатися у тому, що вона повнолітня. Проте Солдатенко відмовився це робити і сказав, що всі претензії до них – тільки через суд.

Тоді я все ж таки сам пішов і сфотографував рятівницю. Вона сказала, як її звати. Але ім`я – то таке, я побоявся, що завтра її сховають, і я вже не доведу хто там насправді був рятівником.

За порадою мого юриста, я попросив адміністратора Андрія Солдатенка викликати швидку. Але він відмовився це робити, крім того, деякий час він не хотів випускати нас з території аквапарку, та просив не розголошувати нікому про цей випадок. Крім того, адміністратор аквапарку спілкувався зі мною російською мовою. Я просив розмовляти зі мною державною мовою, але він моє прохання проігнорував.

Цікаво, що вони пропонували нам залишитися далі там відпочивати, але син відмовився.

Натомість ми все ж таки викликали швидку допомогу та поїхали у Броварську району лікарню, сервіс якої та якість обслуговування нам дуже сподобався. При цьому якщо медсестра в аквапарку записала, що у мого сина начебто була звичайна гематома, а насправді там була рана, яку хірурги зшивали.

Ймовірною причиною цього випадку могло бути те, що у трубі розійшовся шов або там всередині знаходився якийсь сторонній предмет.

Одразу після цього випадку я написав пост у соціальних мережах, в якому розповів про цю неприємну ситуацію, відомий журналіст-міжнародник Анатолій Марсеновський прокоментував, що це звичайна практика у цьому аквапарку. Там не тільки не реагують на людей, але у разі претензій починають грубити…

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook