#

Володимир Гайдамачук (активіст): Чим займається "еліта" Київської області

04.07.2018 14:04
Володимир Гайдамачук (активіст): Чим займається "еліта" Київської області

Після багатоденних вихідних з нагоди Дня Конституції Київщина прокинулася. І повернулися до сірих буднів. З розбитими дорогами і застарілою інфраструктурою...

Мешканці житлового комплексу "Білий Шоколад", що у Білогородці, і далі страждають від свавілля місцевого забудовника, який за потурання місцевої влади обдирає своїх же мешканців.

Колишній народний депутат України Володимир Полочанінов розповідає про неефективну медреформу, коли швидкій допомозі заборонили виїжджати на виклики. І неважливо, що у людини, яка її викликає, хворе серце і вона потребує лікування.

Але поряд з цим в дію вступили в дію нові правила первинної медичної допомоги. Точніше з’явився перелік безкоштовних послуг.

Чим в цей час займається обласна влада? Давайте подивимось тільки на деяких ключових фігур області.

Наприклад, заступник голови Київської облради Микола Стариченко святкує свій день народження в Парижі. З цим святом його тепло вітає голова Київоблради Ганна Старикова.

У найбільшому місті Київської області Білій Церкві голова місцевого ОДПІ Павло Козирєв хизується грамотою від одіозного нардепа Віталія Гудзенка.

А перший заступник голови Київобларади вручає Володимир Майбоженко почесну грамоту начальнику управління спорту Сергію Тимофеєву.

А в цей час губернатор Олександр Горган рекламує фільм про своє хобі – траітлон.

Не знаю, чи доречно, але хочу нагадати обласному керівництву, що їхня робота заключається трошки в іншому. Вітати один-одного вони можуть особисто, не виставляючи це на загальний огляд. Але ж зайвий піар і створення видимості роботи для них важливіший.

І ще одна деталь: у нас в країні вже четвертий рік йде війна з Росією, а чиновники продовжують займатися самохвальством. Причому, це подається з таким пафосом, ніби вони розвинули Київщину до рівня Швейцарії, і тепер можуть дозволяти собі все, що захочуть. Здається, вони просто не розуміють, що повинні робити…

Читати "Моя Київщина" у Facebook