#

Володимир Гайдамачук (активіст): Чому кум Пшонки нардеп Міщенко потрапив у соціальний LIFT Зеленського

05.06.2019 13:23
Володимир Гайдамачук (активіст): Чому кум Пшонки нардеп Міщенко потрапив у соціальний LIFT Зеленського

За даними центральних інформаційних видань, відомиий на Київщині персонаж, нардеп Сергій Міщенко уже опинився у партії "Слуга народу". Він буде балотуватися по 98 виборчому округу, який він представляв у попередньому скликанні парламенту.

Варто додати, що Сергій Міщенко перед виборами президента у 2014 році був особистим VIP-агітатором Петра Порошенка у Борисполі, а після цього замкнув коаліцію у парламенті. Проте не варто забувати про зв’язки парламентаря з Партією регіонів та генпрокурором часів Януковича Віктором Пшонкою, якому він приходиться просто-напросто кумом. Саме тому він відмовився від голосування за відставку Пшонки у 2012 році та був виключений з БЮТ.

Представник прокурорського клану має відношення до аеропорту "Бориспіль", зокрема, отримує прибуток від кришування парковок та, за інформацією ЗМІ, мав стосунок до офіційних таксі летовища SkyTaxi.

І як вишенька на торті – саме Міщенко першим зареєстрував проект постанови про призначеня дати інавгурації Зеленського на пост глави держави, хоча дуже дивно було за цим спостерігати, адже нещодавно депутат був у команді Порошенка. Це схоже більше на "пас" рейтинговій "зеленій" партії, яка візьме скандального прокурора у свою команду, а не турботу про народ, як про це пафосно писав нардеп.

Все більше складається враження, що від партії Зеленського у Київській області будуть балотуватися не лише "молоді й талановиті" журналісти, але й "музейні експонати", яким місце не в новому парламенті, а в кращому випадку – на звалищі історії...

Читати "Моя Київщина" у Telegram