#

Володимир Гайдамачук (активіст): Хамство Федорука

06.06.2018 09:55
Володимир Гайдамачук (активіст): Хамство Федорука

Під час зустрічі у Здвижівці у суботу, 2 червня, відбулися збори стосовно об’єднання в ОТГ разом з Бучею. На цій зустрічі Федорук яскраво проявив своє справжнє єство.

Ще до початку заходу розпочався тиск на жителів Здвижівки від працівників Бучанської міської ради, які з’явились на місці проведення навіть раніше спікерів від Микулицької громади з якими мала відбутись зустріч та почали активно роздавати рекламну продукцію у вигляді Бучанської газети, де перші три сторінки була виділені під опис всіх переваг процесу децентралізації в результаті злиття c. Здвижівка з Бучою. Наступним етапом стало розповсюджування залякувань присутніх кримінальними справами до тих, хто буде діяти відповідно до вимог Закону України «Про добровільне об'єднання територіальних громад». Доволі цікава технологія… Але ж і сам Федорук та його оточення знайомі з цією технологією відчувши її на своїй шкурі.

Наступним етапом «командної роботи» стало включення Анатолія Федорука, що розпочав активно звинувачувати виступаючих у маніпуляціях. Замість головуючого він вибирав, кому надавати голос. Зокрема, він вирішував, кому виступати, а кому слід сидіти і мовчати! Найбільш вражаючим для присутніх став момент, коли «мер зі стажем» намагався не дати слово експерту Центру розвитку місцевого самоврядування, закриваючи їй рота. Дівчина всього-навського мала незалежно прокоментувати, чи відбуваються в законному руслі процеси об’єднання та приєднання територіальних громад.

Цікаво, чи захочуть здвижівчани після такого йти в одну громаду, яку очолював б неадекватний мер?

Читати "Моя Київщина" у Facebook