#

Володимир Гайдамачук (активіст): Як до мера-корупціонера привезли посла Євросоюзу

21.05.2018 08:53
Володимир Гайдамачук (активіст): Як до мера-корупціонера привезли посла Євросоюзу

Сьогодні у Вишневому відбудеться непересічна подія – відкриття 18-го фестивалю «Відкриті уроки футбоу». На цей захід з’їдуться відомі особистості: голова ФФУ Андрій Павелко, голова КОФФ Ярослав Москаленко, легенда українського футболу Олег Протасов і, увага, навіть посол Євросоюзу Х’юг Мінгареллі. Здається, що останній взагалі не зрозумів що це відбуватиметься і виявився заручником ситуації.

Йдеться про те, що одіозні Павелко та Москаленко задля підвищення свого політичного рейтингу везуть посла Євросоюзу до мера-корупціонера Іллі Дікова, який перебуває під слідством за спробу дати хабар в.о. міністра Уляні Супрун.

Виникає таке враження, що організатори щось наплутали.

Адже є багато інших населених пунктів, де було б раціонально провести подібні заходи, де потреба у футболі для дітей не менша, ніж у Вишневому. Та й мери у них не настільки зашкварені як Діков, або хоча б не підозрюються у підкупі в.о. міністра.

Та й футбол треба розвивати не тільки в Києві, чи під Києвом, його треба розвивати скрізь. Якби  для прикладу, ця компанія поїхала би в Яготин, чи у Сквиру, то там би їх носили на руках! Та й виглядало б це набагато яскравіше.

Але ж ні! Мало того, що поїздка до Дікова не скрасить Павелка і Москаленка, то вони ще й посла з собою потягнули. Цікаво було б почути думку представництва ЄС стосовно поїздки посла до корупціонера. Очевидно, що по голові його за це не погладять…

Читати "Моя Київщина" у Facebook