#

Володимир Гайдамачук (активіст): З життя бучанської «еліти» - на Лексусі і з боргами за комуналку

20.03.2019 16:48
Володимир Гайдамачук (активіст): З життя бучанської «еліти» - на Лексусі і з боргами за комуналку

Сумнозвісний депутат Бучанської міської ради Олександр Таможній потрапив у черговий скандал. Після того, як депутат під Новий рік купив собі Lexus по зниженій ціні, судячи з усього, з банальною метою уникнення сплати податків, стало відомо, що Таможній, їздячи на люксовому позашляховику… не  платить за комунальні послуги. Заборгованість уже становить  понад 20 тисяч гривень. Очевидно, що після купівлі Lexus на комуналку просто не вистачило грошей.

Як повідомляє рух «Чесно», на депутата Таможнього через несвоєчасне подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані НАЗК склало протокол та звернулося до суду.  Щоб «відкосити» від відповідальності скандальному депутату «намалювали» довідку про перебування на лікуванні, у зв'язку з чим, начебто, він не подав вчасно повідомлення до НАЗК.

Що саме цікавіше цю довідку йому видав лікар Кравчук Олександр, який за дивним збігом обставин є також депутатом Бучанської міської ради та входить до фракції Партії Захисників Вітчизни, яку очолює той же Олександр Таможній.  Довідка видана на період з 13.12.2018 по 28.12.2018 року. Проте, 20 грудня, перебуваючи начебто на лікарняному, він бере участь в роботі сесії Бучанської міської ради, про що свідчать результати голосування в той день.

Таким чином, є всі підстави для такої версії: використовуючи свій статус депутата Бучанської ради, Олександр Таможній вдався до підробки документів з метою уникнення відповідальності, бо не зовсім зрозуміло, як так можна хворіти, щоб не змогти подати повідомлення в НАЗК, але прийти на сесію міської ради. Думаю в майбутньому  виборець дасть оцінку скандальному депутату, бо окозамилюючі подачки – лише прикриття для збереження свого статусу, а насправді ми маємо: підробку документів, дорогий Lexus та несплату комуналки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook