#

Володимир Карплюк (екс-мер Ірпеня): Тепер за домомогою Telegram-каналу можна спланувати свій маршрут так, щоб не затримуватися на закритому переїзді

06.09.2019 13:05
Володимир Карплюк (екс-мер Ірпеня):  Тепер за домомогою Telegram-каналу можна спланувати свій маршрут так, щоб не затримуватися на закритому переїзді

Гарна новина для водіїв, які щодня перетинають залізничний переїзд в Ірпені,– на базі месенджера Telegram запустили чат-бот, який відслідковує рух поїздів через місто та сповіщає про закриття переїзду.

Долучившись до Telegram-каналу за посиланням t.me/CrossIrpin, можна спланувати свій маршрут так, щоб не затримуватися на закритому переїзді. Зараз проводиться бета-тестування системи. По його закінченню Telegram-канал буде у загальному користуванні.

Спеціальне програмне забезпечення розробив засновник проекту "Rail-X" Ігор Карась, запуск Telegram-каналу в Ірпені відбувся у співпраці із соціальною платформою "Be City” від компанії "Strakhovskyi Group", технічну підтримку надав інтернет-провайдер "Домінет", а співорганізатором виступила команда "Нові Обличчя".

Щиро дякую усім, хто долучився до запровадження цієї корисної новації!


Читати "Моя Київщина" у Telegram