#

Володимир Полочанінов (екс-заступник голови Київської ОДА): Терміново потрібен закон про лобізм

04.12.2019 10:16
Володимир Полочанінов (екс-заступник голови Київської ОДА): Терміново потрібен закон про лобізм

МВФ висунув чергові умови інакше грошей для продовження неробства уряду і Президенту України не дасть.

У числі вимог немає нічого про корупцію, про розвиток малого та середнього бізнесу, про податкову реформу, реформу освіти або медицини.

Все просто - продати всі ресурси іноземцям, підняти податки для українців.

Що робити?

Володимиру Зеленському потрібно дістати яйця з гаманця МВФ, місцевих та гастролюючих олігархів і зробити наступне:

1. Призупинити всі виплати по зовнішньому боргу негайно. Ми в стані війни, Будапештський меморандум зі своїми консультаціями не допомагає і поки військовий конфлікт на території України не припиниться - ніяких виплат не буде. Починаємо консультації з кредиторами. Це не дефолт, це тимчасове (а хер його знає на скільки) призупинення виплат.

2. Негайне внесення до ВР закону про лобізм і іноземних агентів. Після нього прийняття починаємо переговори з реструктуризації зовнішнього боргу, може виявитися так, що ще нам будуть винні.

3. Внесення в ВР законопроекту дозволяє продовжувати виплати за боргами виключно за рахунок коштів повернутих державі за звинуваченнями в корупції. Привіт урядам кредиторів України і вкладникам МВФ. Повернете вкрадене у нас - повернемо борги.

4. Протягом 90 днів максимум пред'явлення звинувачень в корупції всім колишнім президентам і прем'єрам як мінімум, крім цього народним депутатам і чиновникам мають подвійне, потрійне і т.д, громадянство і замішаним в корупції. Документи на екстрадицію їх пик і активів.

5. Звільнення всіх клоунів, ідіотів, людей нетрадиційної політичної орієнтації і всього цього шабашу заведеної у владу ліфтом компромісів і позичених.

Що робити ? Можу подарувати книгу, там просто і доступно, навіть для актора.

Ким? Теж не питання. 30 днів і ключові посади, яких не більше 250 заповнені.

Далі ще чотири з половиною роки працювати, багато, але зі здоровим глуздом і конкретною метою, без оглядки на тих хто був і тих, хто дуже хоче бути і далі.

Ну і головне. Якщо яєць немає, то країну не врятувати, як і ім'я. Минуло 100 років і той, хто багато десятиліть здавався вождем, тепер уже просто шкура зрадника і диктатора, якого давно пора винести з мавзолею і тихі прикопати.

Але пройдуть століття, а імена Лі Куан Ю або Черчілля буду завжди шановані і з шануванням згадуватися нащадками.

Ні, вони не були найрозумнішими або самими хитрими, але вони безперечно мали політичну волю і безстрашність їй слідувати. У них були ЯЙЦЯ!

А чи є вони у Вас, Пане Президенте? Якщо так, то пора гнати присутніх навколо Вас темпераментних політичних імпотентів, збирати розумних, сміливих, вольових і повертати нам всім нашу країну.

Пора робити те, що обіцяли, Пане Президенте.

P.S. Мало не забув. Вступ в українське громадянство для іноземців має починатися з ОБОВ'ЯЗКОВОГО року служби в зоні конфлікту, а не з Кабінету Міністрів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram