#

Володимир Полочанінов (екс-нардеп): Я так і не зміг додивитися "Чорнобиль" від НВО

11.06.2019 10:58
Володимир Полочанінов (екс-нардеп): Я так і не зміг додивитися "Чорнобиль" від НВО

Похмурий і депресивний серіал, далекий від реальних подій, принаймні відомих мені.

Але я не про це. Я про те, як автори перестаралися і почали гнати на радянську Україну, не тільки систему, а й науку, людей, їх виховання і принципи. Дуже даремно. НВО може пошкодувати, адже хто замовлення зробив, під того й продукт склепали, але народу може таке під потрібним кутом і не "зайти"!

Зараз зрозумієте. Чи не хочете подивитися трешак про Фукусіму, яка до речі досі "коптить", і що робити з мільйоном тонн отруєної води, ніхто не знає. Кажуть, до 2050 якось вирішать, а поки травіться. Хочете кіно подивитися? А немає такого серіалу. Хоча, тепер можливо з'явиться. Починаєте розуміти?

Висловлю припущення, що "Чорнобиль" замовила одна із конкуруючих на ринку ядерних реакторів сторона. В Україні 15 реакторів, і практично всі потребують реконструкції, це ВЕЛИЧЕЗНІ гроші. П'ятисерійне кіно за ціною і по суті рівне банкету для замовника в такому контракті.

Ну що ж, чекаємо фільм Бондарчука про Фукусіму, якщо встигнуть, і потім будемо вибирати між замовниками кіно і за сумісництвом виробниками ядерних реакторів. Одна з потенційно конкуруючих за контракт із реконструкції та постачання палива сторін явно почала працювати з громадською думкою.

Але росіяни можуть, як зазвичай, переплутати з намірами замовників НВО і зняти патріотичне кіно знову про Чорнобиль. Буде до сліз. Спочатку від кіно, а потім від даремних контрактів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram