#

Врятовані поліцейськими діти привітали президента з нагоди урочистостей до Дня Національної поліції України

Андрій Нєбитов (Заступник начальника поліції України)

05.07.2021 21:29
Врятовані поліцейськими діти привітали президента з нагоди урочистостей до Дня Національної поліції України
Андрій Нєбитов
Діти, врятовані поліцією Київщини, привітали Президента України, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та Голову НПУ Ігоря Клименка з нагоди урочистостей до Дня Національної поліції України.
Приємно бачити сьогодні здоровими і щасливими 2-річного Богдана Уніченка та 5-річну Лізу Колісниченко. Разом із батьками та іншими громадянами, життя яких поліцейські врятували протягом року, вони взяли участь у заходах, присвячених 6-й річниці Національної поліції України та 100-річчю Національної академії внутрішніх справ.
Нагадаю, що в серпні минулого року у Бориспільському районі на АЗС 29-річний місцевий житель викрав малолітню Лізу, посадив її у свою автівку та зник в невідомому напрямку. В подальшому він намагався здійснити проти неї злочинні діяння. Незважаючи на усі складнощі пошуків, працівникам поліції вдалося розшукати викрадача упродовж двох годин і врятувати дівчинку від біди.
Посміхався і радів черговій зустрічі з правоохоронцями і 2-річний Богдан Уніченко. 14 квітня малюк зник у селі Рагівка. Тоді до його пошуків задіяли всі служби поліції Київщини, Нацгвардію, волонтерів і навіть авіацію. Менш ніж за добу хлопчика вдалося відшукати та повернути батькам.
Малеча вручила Президентові символічну карту "Україна в безпеці" із зазначенням поліцейських шевронів областей, адже довіра населення та врятовані життя – головний результат роботи поліції.
Продовжуємо служити та захищати!


Читати "Моя Київщина" у Facebook