#

Всі запропоновані мною перспективні напрямки роботи були проігноровані

Максим Іонов (екскерівник Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА)

08.05.2020 09:00
Всі запропоновані мною перспективні напрямки роботи були проігноровані

Таки відкоментую

На відміну від замовників сюжету “секретні матеріали”, нормальною мовою, а не матюками та барижним сленгом, з повагою до небайдужих, адекватних людей, яких більшість...
По перше - для мне ця "заказуха" дуже очікувана, старі як світ, гнилі схеми низькопробних журналістів жовтопресного карманного Г+Г.

Друзі, я лікар вищої категорії, на моєму рахунку сотні врятованих життів за 15 років роботи в пекельних умовах екстреної медичної допомоги, на моєму рахунку кваліфікована медична допомога потерпілим та пораненим на Євромайдані 2014-го, в мене вистачило мужності дивитись в очі сім’ям Небесної сотні, супроводжуючи їх під час впізнання загиблих.

До речі, загиблих за те, щоб ось зараз, саме ця "спільнота” могла продовжувати грабувати народ України.

На моєму рахунку кваліфікований та високопрофесійний супровід поранених бійців АТО на лікування за кордон, за що був неодноразово нагороджений. Я не побоявся бути волонтером-медиком в зоні АТО у 2015-му році, на відміну від "прислуг-зеленопліснявілих" (невідомо кому служать), також не побоявся чинити опір та сприяти розформуванню “ручної” Громадської ради при МОЗ під керівництвом так званого "міністра майдану", який 10 років підтримував Богатирьову та вибудовував їй громадську платформу. Починаючи з 2010 року мав сміливість озвучити неминучий крах екстреної медичної допомоги, згуртовував медиків і сам продовжував працювати при цьому лікарем.

Для мене подібні записи - це просто сміття, адже жоден з дотичних до створення цих хвиль не дивився в очі вмираючому пацієнтові, якому ти допомагав чим міг, не маючи в аптечці навіть цілого джгута для зупинки кровотечі, ось як, насправді, вже багато років підтримується наша медична галузь.

В даній ситуації що склалась мені немає за що виправдовуватись і мені не соромно за жодне слово!

Кому цікаво, включаючи журналістів, приходьте і подивіться як живе моя родина на арендованому житлі, перевірте мої декларації. Навіть зараз я готовий йти працювати в ряди лікарів, тому що це - моя професія, якою я пишаюсь!

А от що цінного можуть внести в суспільство ті люди, які тільки матюкаються у ФБ та платять журналістам за подібні сюжети, при цьому продовжуючи живитись від корумпованих схем!? Прийшовши в ДОЗ мав ряд ініціатив для розвитку ефективності медицини області, так як знаю роботу всіх медичних служб, пройшовши її від санітара до головного лікаря. Але, коли при спробах розпочати роботу на покращення зіткнувся з тим, що керівництво області в медичній галузі не розрізняє “санаторій від крематорію”, не розуміє з якого боку підходити до пацієнта і цікавиться лише бюджетними закупівлями, підписаними моїми руками, завідома знаючи, що поставок не буде, а гроші “розповзуться” по кишенях - про що тут говорити.

Було створено безліч недієздатних штабів, які нічим не займаються, просиджуючи робочий день в кабінеті за цигаркою та чашкою кави, в очікуванні, що хтось ще й грошей їм заробить на пандемії. Ви запитайте у профільного заступника чи приславутої радниці голови, яку звільнили за тіньові схеми закупівель, що таке вірус КОВІД чи який реальний стан речей, наприклад, у медичному пункті с. Медвин, Київської області - вони навіть не знають де таке знаходиться! Спитайте, яким курсом вони збираються рухатись при відміні реформи - питання в небо! Соромно і смішно, коли керівники медицини області, люди без медичної освіти намагаються з розумним виглядом роздавати маски з гуманітарної допомоги та робити після цього фотозвіти! 

Страшно, коли до тебе звертаються люди категорій ветерани АТО, чи ліквідатори наслідків аварії ЧАЕС, чи мами дітей-орфанників (керманичі області навіть слів таких не знають), з проханням хоча би бути почутими, і ти розумієш, що самотужки ти це не вирішиш, а керівництво цікавиться виключно закупівлями та дешевим піаром.

Про яку продуктивну комунікацію може йти мова, якщо всі запропоновані мною перспективні напрямки роботи, а це і телемедицина, і трансплантологія, і вдосконалення екстреної допомоги, і багато чого іншого - просто ніхто не хотів чути, бо всі чекали на те, що Іонов підпише закупівлі, а потім буде за це відповідати! )

Я дуже вдячний всім за підтримку, мені дуже болить за наших медиків, за пацієнтів, мені соромно за недолугість та непрофесіоналізм керівників та за людей, які сміють називати себе борцями за справедливість!

До речі, за позовом до суду, моральну компенсацію (від Г+Г та “прислуги”) планую передати на благодійність дітям медиків, постраждалих від КОВІД-19.

Всіх зацікавлених — прошу об’єднуватись!

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook