#

Вважаю дії працівників поліції неприпустимими

Віктор Сокол (ексзаступник Білоцерківського міського голови)

22.04.2020 08:16
Вважаю дії працівників поліції неприпустимими

Хочу розповісти про вчорашню історію мого побиття правоохоронцями.  Учора, на території, поблизу мого підприємства стався доволі неприємний інцидент. Так вже сталося, що патрульна поліція зупинилась впритул до автомобіля, який був припаркований на узбіччі дороги саме в той час, коли  мій працівник сів до авто, аби покласти до салону свій пакет.  

Зауважу, що їхати нікуди він не збирався. Я, які і інші співробітники мого підприємства були свідками того, що патрульні поліцейські  почали закидати чоловіку, мовляв він п’яний їхав за кермом. Відповідно я втрутився в ситуацію і зробив зауваження. Намагався донести до поліцейських, що водій цього авто нікуди не їхав і щойно вийшов із воріт підприємства, як і ми усі.

Натомість патрульні, вийшовши з поля зору відео реєстраторів, почали тягати цього водія і запихати його до свого авто. На моє запитання, на якій підставі забирають чоловіка, полісмени відповідали матом, а один з них вдарив мене головою в обличчя. Далі почали вивертати мої кармани, витягнули телефон, який закинули під свій же автомобіль. 

Зрештою мені заламали руки, наділи кайданки, кинули на землю і почали наносити удари ногами. Били по ребрах, ногах та руках. Загалом на територію інциденту приїхали 6 екіпажів патрульної поліції, які усіх присутніх працівників також поклали на землю ніби якихось бандитів. Більше того травм зазнав і літній чоловік, котрому 72 роки!  

Хочу зазначити, що стражі закону навідріз відмовилася викликати  швидку допомогу. Натомість той патрульний, який вдарив мене в обличчя своїм же носом сам викликав собі швидку.  З рештою, мій адвокат, що прибув на місце викликав мені швидку, яка доставила мене на обстеження до лікарні №2. Після цього поліцейські забрали мене до відділку, де я був допитаний слідчими, але, з огляду на стан здоров’я, ближче до ночі мене таки ушпиталили зі струсом мозку.  Зокрема маю садна на лиці, позчісувані лікті та коліна. Вважаю, дії працівників патрульної поліції неприпустимими, і тому буду подавати відповідну заяву в правоохоронні органи. Моя мета – встановити справедливість, адже це не поодинокі випадки, коли поліція займається, не побоюсь цього слова, розбоєм!

Читати "Моя Київщина" у Facebook