#

В’ячеслав Усков (директор білоцерківського театру):Я голосуватиму за Наталію Бігарі

04.07.2019 09:56
В’ячеслав Усков (директор білоцерківського театру):Я голосуватиму за Наталію Бігарі

Шановні білоцерківці!

Вибори до Верховної Ради – важливий крок для становлення і розвитку нашої держави, тому кожен із нас повинен зробити свідомий і зважений вибір.

Я прийняв для себе рішення, хоч це було дуже непросто. У списку кандидатів у народні депутати України по одномандатному округу № 90 є кілька дійсно достойних особистостей. Це Хвича Мепаришвілі, Петро Савченко, Микола Бабенко, Наталія Бігарі. Кожен із них своєю діяльністю, конкретними справами довів, що дійсно дбає про інтереси людей на професійному рівні як політик, як громадський діяч, як керівник. Кожен володіє величезним потенціалом, який має бути спрямований на користь державі. Я хотів би проголосувати за всіх них. Але, за законом, до Парламенту пройде лише один.

Після тривалих роздумів, проаналізувавши діяльність, програми, професійні і людські якості кандидатів, я зробив свій вибір.

Я голосуватиму за Наталію Бігарі.

Чому? Тому що ця тендітна жінка має незламний характер. Її цілі – чіткі й благородні. І вона знає, як до них іти. Має досвід роботи з депутатським корпусом КОР, і цей досвід продуктивний. Підносячи на перше місце інтереси людей, Наталія Володимирівна ініціювала сесії КОР, знаходила фінансування, реалізовувала проекти. І не лише у галузі медицини, в якій вона є фахівцем. Вона багато зробила для культури і мистецтва, у соціальній галузі, в інших сферах.

Впевнений, що саме такі люди повинні бути у Верховній Раді. Порядні, цілеспрямовані і мудрі. Саме Наталія Бігарі буде докладати усіх зусиль для розвитку Білої Церкви і всієї України!

Читати "Моя Київщина" у Telegram