#

Храм святого Михаїла офіційно перейшов громаді Бородянщини

Сергій Возний (ексголова Києво-Святошинської райради)

21.11.2023 12:10
Храм святого Михаїла офіційно перейшов громаді Бородянщини

Вітаю, Бородянко!

20 листопада, нарешті, храм святого Михаїла офіційно перейшов громаді Бородянщини, і відтепер знову офіційно належить Православній церкві України ! 

Це був нелегкий шлях, шлях довжиною майже у півроку. Збори громади через перешкоди Сахарука, різного роду юридичні процедури. Підступи місцевих шахраїв у особі Талька, Скуратівського і Сахарука, які за участі чорного нотаріуса Нельзіна скасували реєстрацію і вкрали храм у громади, переоформивши його на ТОВ.

Дякую Міністерству юстиції за об'єктивний розгляд скарги керівника релігійної громади Дмитра Кошки, голові комітету Верховної ради з питань релігії, совісті та віросповідання Микиті Потураєву.

Дякую священнику отцю Миколаю Салабаю за його потужну підтримку та потужний організаційний ресурс!

Профспілці захисників України та її голові Сергію Бизову, нашим військовим, Національній поліції, Службі безпеки України!

Звичайно, дякую громаді Бородянщини за її небайдужість в питаннях щодо становлення ПЦУ і за спільну мету очищати нашу землю від московського впливу! Бородянщина стає на проукраїнський шлях і вона повинна мати і матиме не тільки перспективу духовного розвитку, а й відновлення!

Всі мої дії завжди направлені на те, щоб Україна мала розвиток, а для цього необхідно безжально викидати все російське і проросійськи налаштоване, і об'єднуватися! Ми поступово та системно вичищаємо Бородянщину від впливу московського патріархату та агентів ФСБ.

Все буде Україна, і ми для цього працюємо щодня!

Як відбувалися події, можете згадати (або ознайомитися) за посиланням!

Читати "Моя Київщина" у Telegram