#

Я буду балотуватися на голову Петрівської сільської ОТГ

Родіон Старенький (голова Новопетрівської сільської ради)

24.09.2020 14:41
Я буду балотуватися на голову Петрівської сільської ОТГ

Закінчується відведена мені, як Новопетрівському сільському голові, п’ятирічна каденція. За ці роки нам разом вдалося багато зробити, тому ми маємо про що доповісти тим, хто довірив нам управління селом.

Опубліковую звіт про нашу діяльність протягом цих років.

https://novipetrivtsi-rada.gov.ua/.../31218368725585_s_3o/

Цей звіт у журнальному вигляді в останні два тижні розповсюджували по селу наші депутати, члени виконавчого комітету та працівники сільської ради. Якщо в якийсь будинок він з різних причин не потрапив і у Вас є бажання його отримати, напишіть в коментарі свою адресу (або подзвоніть за номером 0800303171 в сільську раду), і ми Вам його привеземо. У наявності в нас є ще 700 журналів, так як кількість обмежена, отримати зможуть не всі.

Також наш звіт буде опубліковано в наступному номері газети «Новопетрівські вісті», яка вийде на цьому тижні і буде рознесена до Ваших поштових скриньок.

P.S. Якщо у Вас є чи виникнуть питання після ознайомлення зі звітом, я особисто зможу Вам на них відповісти на агітаційних зустрічах зі мною як кандидатом на посаду голови Петрівської сільської територіальної громади. Всього таких зустрічей буде близько 30. Якщо у Вас не буде можливості бути присутнім, коли я буду на Вашій вулиці, ми зможемо зустрітися на таких зустрічах на інших вулицях.

Читати "Моя Київщина" у Facebook