#

Я написав пісню "Марш села Сухолуччя", яка стане гімном населеного пункту

Олександр Абарінов (історик)

11.07.2020 19:01
Я написав пісню "Марш села Сухолуччя", яка стане гімном населеного пункту

"Ай нід хелп!" Друзі! Я написав на позитиві та творчому підйомі "Марш села Сухолуччя". Упевнений, він займе почесне місце серед загальновідомих, типу "Гей, наливайте ..." або "Прощання слов'янки" і стане гімном прекрасного населеного пункту на березі Дніпра.

Одне погано - повна відсутність музичної освіти, вміння записати ноти майбутнього великого твору, заважають цьому.

Хотів звернутися до громадськості - чи немає у вас потрібних мені фахівців-аранжувальників, здатних записати просту мелодію, а потім накласти на неї велелюбний божественний текст?

Про значимість проекту свідчить той факт, що за просте акапельне виконання автором "Марша", він був удостоєний нагороди (фото). Чого вже говорити про фанфари й літаври, які тільки додадуть іскор ентузіазму, трелей і переливів, справжнього симфонізму в і без того неабиякого твору!

І сповільнять свій біг коні Пржевальського, що розплодилися у вільних сухолучних лісах; замруть соми та інші карасі, зачувши чарівні звуки. Втомлений орач підніме буйну голову від помідорів з огірками, і змахнувши трудовий піт посміхнеться мелодії, а невидимі жайворонки із задоволенням увіллють пісню свою до спільного радісного хору. Закінчиться війна, проженуть пройдисвітів, і листоноша порадує всіх оновленою пенсією, а в храмі над Дніпром задзвонять переможні та радісні дзвони. Амінь!

Читати "Моя Київщина" у Telegram