#

Я переконався, що обіцянки міського голови Яготина нічого не варті

Ігор Смаглій (депутат Яготинської міської ради)

06.02.2020 10:07
Я переконався, що обіцянки міського голови Яготина нічого не варті

Люди! Це просто зашквар!

5 лютого 2020 року відбулося засідання "фейкової" комісії міської ради з питань обстеження та визначення першочерговості проведення капітального та поточного ремонту дорожнього покриття вулиць та прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків та своєчасного контролю за станом їх виконання

На комісії розглядалося депутатське звернення та звернення 84 громадян, які проживають по вул. Котляревського. На передодні засідання комісії у мене відбулася розмова з міським головою та заступником міського голови щодо поточного ремонту вул. Котляревського і зі мною погодилися, що ремонт потрібно робити як найшвидше. Але дива не сталося. Комісія під головуванням С.В. Галаса та заступника голови комісії В.І. Крутька прийняла рішення, що не потрібно ремонтувати вул. Котляревського.

Разом з тим в минулому році ця комісія прийняла рішення щодо капітального ремонту прибудинкової території по вул. Шевченка вартістю 700тис. грн. і рекомендувала депутатам затвердити це рішення шляхом голосування. І за дивним збігом ця прибудинкова територія виявилася біля будинку де проживає голова комісії С.В. Галас. І голові комісії по цимбалах, що закон зобовязує власників квартир в багатоквартирних будинках проводити такі роботи за власний кошт створивши ОСББ. В чергове я переконався що обіцянки міського голови нічого не варті.

І на останок. Міський голова оприлюднила інформацію про свій звіт який відбудеться 14.02.2020р. в приміщенні Яготинського районного будинку культури. ЗАПРОШУЮ ЖИТЕЛІВ вул. КОТЛЯРЕВСЬКОГО ТА ВЗАГАЛІ ВСІХ ЖИТЕЛІВ МІСТА НА ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ТА ЗАПИТАТИ НАТАЛІЮ ДЗЮБУ "ЧОМУ ЇЇ ОБІЦЯНКИ РОЗХОДЯТЬСЯ З ДІЛОМ"?

Читати "Моя Київщина" у Facebook