#

Я вирішив балотуватися на посаду голови Ставищенської громади

Анатолій Дерманець (кандидат на посаду голови Ставищенської ОТГ)

04.10.2020 17:23
Я вирішив балотуватися на посаду голови Ставищенської громади

До останнього моменту я споглядав за політичним процесом у Ставищенській громаді, сподівався, що буде можливість обрати лідера, який дійсно прагне змін на краще. Але вкотре відбуваються маніпуляції та договорняки між кандидатами, які навіть не усвідомлюють виклики, що чекають на громаду в майбутньому.

Глибоко переконаний, що за цю справу повинні братися люди з досвідом, адже на рівні держави ми бачимо результати роботи випадкових людей.

Розуміючи всю складність ситуації, відчуваючи спроможність змінити на краще життя у своїй громаді, прийняв рішення балотуватися на посаду голови Ставищенської територіальної громади від політичної партії "Наш край".

Сьогодні згори нам пропонують реформи, що змінюють усе на гірше. Я переконаний, що ідеї перетворення громади мають ініціювати не чиновники у владних кабінетах, а люди на місцях. Ніхто, крім громади, не знає, як вирішувати нагальні проблеми та створювати комфортні умови для життя.

Ми повертаємося в той час, коли безробіття було проблемою №1, що потребувала вирішення. Нам разом потрібно знайти вихід зі складної ситуації, щоб не втратити людський потенціал. Необхідно мобілізувати всі ресурси, щоб жителі громади були максимально забезпечені гідною роботою з відповідною зарплатнею.

Я переконаний, що програма розвитку громади має враховувати інтереси кожного, навіть невеличкого населеного пункту. Цього року людей позбавили права обирати сільських голів, натомість їх нав’язують згори, що, на мою думку, є найбільшою помилкою. Тільки люди на місцях знають, хто дійсно готовий працювати на громаду.

Село потрібно не тільки зберегти, а й працювати над його розвитком. Якість і комфорт життя в селах має бути на рівні великих населених пунктів.

Доступна освіта та медицина, соціальні гарантії для пенсіонерів і ветеранів, можливості розвитку для талановитої молоді – пріоритет команди, із якою я йду на вибори.

Наразі ми залишилися наодинці зі своїми проблемами. Усі люди різні, але зараз ми стали єдиною громадою, що має мету – розвиток і процвітання.

Моя команда – баланс молоді та професіоналізму, людей, які досконало знають свою роботу та вболівають за рідний край. Ми готові співпрацювати з кожним, хто дійсно бажає змін.

Великі політики тільки говорять про інвестиції, але ніхто не зробив і найменшого кроку в цьому напрямку. Держава не створила законів, що гарантували би захист прав інвестора, тому це величезна проблема не тільки для нашого регіону, а й для всієї країни.

Ураховуючи цей фактор, я насамперед прагну створити комфортні умови для ведення бізнесу та виступати гарантом інвестицій. У нас достатньо людей, які мають бажання та можливості розвивати інвестиційні проєкти, але раніше це робити було дуже складно. Моя ціль – згуртувати місцевих підприємців і бізнесменів, щоб вони брали активну участь у розбудові громади.

Я з повагою ставлюся до вибору кожної людини, проте сподіваюся, що він буде виваженим та свідомим, адже від цього залежить не тільки сьогодення, а й майбутнє наших дітей.

Наші справи будуть голосніші за слова.

Читати "Моя Київщина" у Facebook