#

Як Дубінському з батьком-сепаратистом дали виїхати в ЄС

Олег Симороз (Активіст)

27.07.2023 13:40
Як Дубінському з батьком-сепаратистом дали виїхати в ЄС
Олег Симороз

Знайомтесь, фанат новоросії, путіна і медведчука – батько одіозного нардепа Олександра Дубінського.

В 2014 році, коли на сході почалася війна, Анатолій Дубінський у Донецьку почав публічно топити за путіна і новоросію: «Донбасс – это Россия», «Вперею Новоросия! Наше дело правое – Победа будет за нами», «Довоевались, заср…цы проамериканцы?»… Остання цитата – це про нас, про українців.

Про те, що Анатолій Дубінський відвертий сепар – журналісти писали ще тоді, коли, його синок працював на 1+1. Саша тоді відмовчувався, а ті хто його відбілювавли казали: «Ну діти ж за батьків не відповідають».

Ну але коли він став народним депутатом, Саша був просто зобов’язаний засудити дії свого батька, який публічно закликав до військового протистояння сепаратистів.

Але чому там дивуватися, згадайте розслідування, коли журналісти викрили, як Саша під час Революції Гідності займався створенням фейків на замовлення найближчого оточення Януковича. В розслідуванні міститься вся доказова база, як Саша ще в далекому 2013 році допомагав росії дискредитувати Революцію Гідності.

Потім перед президентськими виборами в США, Дубінський разом з Деркачем, якого Штати вже давно ОФІЦІЙНО називають "активним агентом РФ, почали активно проводити прес-конференції і тупо валити Байдена.

Видно, що у Вашингтону до Дубінського особливе ставлення. США зробили своє рішення по санкціям проти Дубінського не просто максимально публічним, а ще й візуалізованим.

Достатньо подивитись на картинку, яку на своїй офіційній сторінці поширило посольство США, щоб все зрозуміти. https://www.facebook.com/usdos.../posts/10158650211691936

Дубінський тоді виправдовувався, що мовляв запроваджені санкції проти нього – це особиста помста Байдена, але це неправда. Держдеп спільно з Мінфіном США повідомили про нові санкції за дев'ять днів ДО зміни влади з адміністрації Трампа на адміністрацію Байдена. Більше того, робота над підготовкою цих санкцій розпочалася ще задовго до дня президентських виборів в Америці.

Важливо розуміти, що державні інституції США, в незалежності від особистостей їх політичного керівництва, чудово усвідомлювали хто такий Дубінський, і що він має бути покараний за свою діяльність на користь РФ!

Невідомо коли і як Сашенька привіз свого татка-сепаратиста в Україну. Невідомо, як він порішав з Міністерством охорони здоров’я, але ті на його прохання, надали довідку, про можливість їм виїзду за кордон. Мовляв Дубінський молодший буде супроводжувати старшого, поки той буде лікуватися за кордоном в період з 26.06.23 по 10.07.23.

Крім того, що вже минуло два тижні, як вони мали б повернутися, так вчора стало відомо, що Сашенька обманувши МОЗ, щодо супроводження свого батька, взагалі зі своєю дівчиною відпочиває в Барселоні.

До того, як стало відомо про брехню Дубінського, у своєму телеграмі він намагався виправдатись, що мовляв через неякісну українську медицину, він просто вимушений їхати лікуватись за кордон.

«… отсутствием возможности для лечения отца в Украине, мы вынуждены проводить часть анализов и терапии за рубежом».

Уявіть, про неможливість лікуватися в Україні каже той, який нещодавно рейдернув важливу для військових Київську обласну лікарню №2 і домовившись з регіоналом в.о. голови Київоблради Добрянським поставив нею керувати свою помічницю Кисельову. 

https://www.facebook.com/oleh.symoroz/posts/2064021673964290

Це каже той, який зробив свого близького друга, в минулому журналіста програми «Дубінізми» Володимира Тимофійчука депутатом Київоблради, а потім - керівником Комунального закладу Київської обласної ради «База спеціального медичного постачання» і почали втридорога  закуповувати медичне обладнання.

Враховуючи вищенаведене, я публічно звертаюсь до правоохоронних органів та РНБО з вимогою встановити:

- Хто спочатку дозволив відвертому сепаратисту Анатолію Дубінському в’їхати, а потім хто йому дозволив спокійно виїхати з України?

- Чому Анатолій Дубінський, який публічно закликав сепаратистів до збройної агресії на Донбасі не був притягнутий до кримінальної відповідальності?

- Чому народний депутат України Олександр Дубінський, який розповідав МОЗ, що має виїхати за кордон, щоб супроводжувати свого батька зараз з своєю дівчиною відпочиває в Барселоні?

- Чому народний депутат України Олександр Дубінський, який перебуває під санкціями США за роботу на росію, може під час війни спокійно собі виїжджати за кордон та відвідувати країни ЄС?

- Чи приймало РНБО на підставі довідки з МОЗ рішення, про можливість виїзду за кордон народному депутату України О. Дубінському?

- З’ясувати чи проводять правоохоронні органи слідчі дії відносно Олександра Дубінського, його помічниці Марії Кисельової, в.о. Голови Київоблради Ярослава Добрянського відносно їх рейдерського захоплення Київської обласної лікарні №2?

Закликаю всіх максимально поширити цей матеріал! Ми разом вже довели, що розголос може давати результати - нещодавно ми зупинили призначення одіозного Ригованова в Міноборони. Також ми з вами підняли на всеукраїнський рівень питання неадекватних державних закупівель в умовах війни.










Читати "Моя Київщина" у Telegram