#

Як МОЗ допомагає Дубінському втекти за кордон

Антон Швець (Блогер, політичний діяч)

25.07.2023 15:24
Як МОЗ допомагає Дубінському втекти за кордон

МОЗ допомагає депутату Олександру Дубінському виїхати в Європу, а ГПУ і СБУ чекає, коли це станеться. У зв'язку з такою зворушливою участю МОЗу долі Олександра, у мене є багато запитань до всіх учасників.

Дорогий Сашенька, любий наш, ненаглядний борець із «зовнішнім управлінням».

Дивна ситуація. Люди які лякають українців Заходом, підступним МВФ та євроінтеграцією, які розповідають нам, що «ліванці-молодці», як тільки щось стається у них (або їх родичів), тут же валять до європейських лікарень. Та і просто повисіти у Європі люблять. Вам українці треба любити Україну, треба захищати Україну, а Саша Дубінський поїде у Європу до мами, яка любить скорасть.

Гарем іде – собаки кашляють.

Але давайте поставимо і інші запитання.

Син, як відомо, за тата не відповідає. Да і загалом ситуація з намаганнями сина вивезти хворого тата на лікування зрозуміла, і тут питань бути не може. Але є одне але. Татко Олександра Дубінського, як відомо, весь цей час проживав в окупованому (або, як він це називає, «звільненому») Донецьку. Вивезти тата у Україну можливо було лише через рф та через Європу. Тобто загалом тата Дубінського не треба було б  зараз вивозити з України, бо він їхав в Україну через Європу і міг там у Європі просто залишитися на лікування. Так навіть дешевше було б і не довелося б тягнути хвору людину під обстріли. Але тата привезли до України і тепер Саша Дубінський може виїхати з татом до Європи.

Правильно я розумію ситуацію, що ти, Сашунь, притягнув батька в Україну під обстріли, аби лиш мати привід просити МОЗ про виїзд? Використовувати хворого батька, щоб виїхати сховатися до Європи - це цинічно навіть для тебе.

МОЗ, до речі, дуже клієнтоорієнтовано спрацювало. Хотілося б лише сподіватися, що й інші громадяни України, чиї родичі терміново потребують лікування за кордоном, отримають той самий рівень сервісу. Чи для цього обов’язково потрібно бути куратором схематозу на медзакупівлях в Київській області, як депутат Дубінський? МОЗ, шановне, я вам нагадую, що Зеленський саме для таких хитрозроблених випадків окремо заявляв, що народних депутатів тусуватися до Європи більше не пускатимуть. Але нічого, Саша сховався у татка під каталкою, йому можна.

Наступне питання до правоохоронних органів. А як так виходить, що народний депутат України Олександр Дубінський, по якому вже три роки відкрито провадження за 111 статтею (держзрада), спокійно отримує дозвіл на виїзд з країни(що іронічно: з метою супроводження  на лікування особи, чия підтримка сепаратизму сама тягне на 110-ту статтю)?

Ситуація з держзрадою по Дубінському взагалі ахова. Згідно зі статтею 216 КПК України у випадку, якщо підозрюваний у держзраді народний депутат, справу веде не СБУ. Хоча стаття 111 ККУ за держзраду це виключна підслідність СБУ. Справу за держзраду по депутатах веде ДБР. Тому і справа по державній зраді Дубінського в ДБР.

ДБР вже три роки розслідує справу, де всі докази публічні (пресуха Дуба з Деркачем і робота на Деркача є в інтернеті), і руху по цій справі ми не бачимо. Депутат Дубінський без проблем виїжджає до Європи(цікаво як він там платить, бо він жеж під американськими санкціями) і ніякі слідчі його на кордоні не ловлять. ДБР відмовляється повідомляти про перебіг слідства, посилаючись на таємницю слідства. Але ми ітак бачимо що не робиться ніфіга, нема тут ніякої таємниці.

Дубінський так само поширює наративи російської пропаганди та веде антиукраїнську діяльність, а головне – залишається посіпакою Коломойського та продовжує лобіювати його інтереси, користуючись ДОСІ ЧИННИМ депутатським мандатом і місцем у важливому комітеті. А тепер, в якості вишеньки на торті, поїде трохи відсмалити у Європі.

І не треба мені розповідати про депутатську недоторканність. По Медведчуку і Волошину СБУ і ДБР зібрали яйця в жменю і таки щось вирішили. Аналогічно по депутату Пономарьову. Тут у нас справа не менш резонансна, а причетність Дубінського до пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу доведена американським спеціальним прокурором та підтверджена їхніми санкціями. Здавалося б, прецедент є, з фігурантом все ясно, але чомусь в цьому випадку на всі запити нас годують відписками, формально законними, але зважаючи на всі обставини, просто злочинно байдужими.

І не тре мені розповідати про етичність і те, що не треба тягнути в паблік родичів. Якщо ти записуєш активи на тих самих родичів(привіт мама), якщо ти використовуєш родичів для того аби з’їздити за кордон(привіт тато), то доводиться проводити розслідування про родичів.

І не треба казати, що батько Дубінського справді хворий. Прямо зараз злочинне угрупування Дубінського забирає у тисяч українців можливість лікуватися в Україні, через масштабні схеми розкрадання коштів на медзакупівлях в Київський області. Сашин папа поїде лікуватися в Європу з України(яку так ненавидить), а тисячі українців нікуди отримати медичну допомогу не зможуть, тому що Саша просто спиздив гроші.

Шановні народні депутати, можливо хтось з вас готовий виконати свій громадянський обов’язок та поцікавитися в правоохоронців, що там як по Дубінському? А саме: звіт по стану кримінального провадження № 42020000000002261, відкриття якого ще у 2020 з боями домігся ЦПК, і коли нарешті з Дубінського знімуть депутатську недоторканість та притягнуть до відповідальності за його антиукраїнські дії. Комітет з нацбезпеки цілком може спитати ДБР про перебіг справи. Або порадити генпрокурору передати цю справу кудись де її будуть розслідувати швидше. Прецеденти були, в тому числі і по держзраді.

Ну тобто ситуація наступна: депутат-держзрадник збирається вивозити в Гейропу, до Сороса, до злочинних лібералів, які по його версії будували тут біолабораторії, свого батька-сєпара.

А ми його спокійно відпускаємо, незважаючи на те, що тут у нас десь маринується справа про його державну зраду. Відпускаємо бо і правоохоронці, і депутати Дуба ссуть. Бо воно чорнороте і нікому проблеми не потрібні.

Може, в цьому ситуація і полягає, що справа поїде лише, коли Дубінський поїде? І як тільки Дубінський потрапить в обійми європейського Содому, тут всі слідчі органи страшно активізуються, і одразу всі підозри йому викотять, але вже шо вже, поїхала людина, какая жаль, а то б ми його ух! І потім ми його будемо з Австрії чекати сімдесят років, як емігранти смерті комунізму.

Мені нема чого боятися. Розпишу вам схему за якій Дуб краде гроші на медзакупівлях. Розкажу про інших посіпак Коломоя, які діють з ним в спайці. Там не складно і все тримається лише на тому, що про це мовчать.

А я мовчати не буду.

І ви не мовчіть. Лайк та репост.

На зображенні може бути: текст

Читати "Моя Київщина" у Facebook