#

Ями і кратери: що кидається у очі в Боярці

Єва Басіста (журналістка)

20.10.2020 18:50
Ями і кратери: що кидається у очі в Боярці

Нещодавно побувала у Боярці. З першого погляду, воно мало відрізняється від столиці: багато людей, жвавий рух транспорту. Але є відмінність – дороги, стан яких вкрай нікчемний. Це при тому, що і в Києві дороги – неідеальні…

Тротуари – вбиті. Дуже неприємно та навіть небезпечно йти містом, де можна впасти в світлу частину доби, а за поганих обставин щось зламати. Я вже не кажу про інші принади: впасти в яму, а зверху на тебе ще нападуть безпритульні собаки, чималі зграї яких також мені потрапляли на очі.

Невже так важко привести в нормальний стан дороги? Чи місцевій владі приємно ходити по таких тротуарах, де постійно зустрічаються воронки наче після бомбардування. Або це якийсь передвиборчий трюк? Не робимо дороги до виборів, а після них щось підлатаємо, щоб люди повірили в ефективність нових чи старих осіб, а там хай далі все розсипається знову?

Звісно, проблема доріг дуже гостро постає у всіх населених пунктах України, але не хочеться запам’ятовувати місто, яке завжди позиціонувало себе як туристичний центр, у такому абсолютно негарному світлі.



Читати "Моя Київщина" у Facebook