#

Ярослав Добрянський (депутат Київської облради): переслідування депутатів "Нашого краю" - виключно політична акція

05.09.2017 05:16
Ярослав Добрянський (депутат Київської облради): переслідування депутатів "Нашого краю" - виключно політична акція

Для розуміння ситуації, справу, яку зараз розслідують слідчі, була відкрита ще у 2009 році. Справа, яка була відкрита проти мене 2009 року, висмоктана з пальця. Тоді у районній адміністрації були повноваження на видачу земельних ділянок як реалізацію конституційних прав громадян. Я видав дозвіл на виконання проекту відводу земельних ділянок (навіть не саму ділянку). Я не затверджував проект, не передавав комусь землю у власність, так як вже не був головою районної адміністрації. Справа передавалося з рук в руки прокурорам як валіза без ручки, слідчим, її кілька разів закривали. Ще в 2009 році вона була доведена до логічного кінця. І ось новий виток історії.

Відновлення розслідування - спроба посадити мене на гак, щоб я був керованим, слухняним. Подібні дії проти представників фракції «Наш край» відбуваються вже другий тиждень. Минулого тижня з обшуками прийшли до депутата «Нашого Краю» Валентина Багнюка. Це – головлікар центральної лікарні в Броварах. Прийшли з відкритою справою про закупівлю гемодіалізу. Щоб прояснити ситуацію: центральна районна лікарня ніякого відношення до закупівель не має, так як не є розпорядником фінансів. Закупівлю здійснює Департамент охорони здоров'я при Київській обласній адміністрації.

Ми вважаємо, що переслідування депутатів «Нашого краю» з боку прокуратури - виключно політична акція. У будь-якій структурі повинна бути людина, яка починає діяти по команді «фас». Саме така людина зараз і веде справу проти мене. Причина переслідування досить проста. Не є секретом, що в Київській області хочуть змінити керівництво. Так як це орган місцевого самоврядування, то потрібно більшість голосів депутатів. Математичний підрахунок показує: заручися більшість підтримкою семи депутатів фракції «Наш край», відразу отримають «золоту акцію». Тому на нашу фракцію постійно тиснуть…

Читати "Моя Київщина" у Telegram