#

Ярослав Добрянський (депутат Київської облради): У році прийдешньому я бажаю всім довгоочікуваного миру

29.12.2019 13:53
Ярослав Добрянський (депутат Київської облради): У році прийдешньому я бажаю всім довгоочікуваного миру

У переддень Нового року прийнято підбивати підсумки за рік, що минає, узагальнювати особисті здобутки і перемоги, виносити відповідні уроки з невдач чи розчарувань, будувати плани на рік майбутній, мріяти про зміни на краще.

Не зраджуючи традиціям, і я вирішив підбити підсумки свого особистого року. Яким він був для мене?

Не можу сказати, що він був простим. Для мене цей рік був неспокійним, сповненим різноманітними подіями, численними зустрічами, новими знайомствами, переоцінкою цінностей, морем роботи, завдань, викликів і дедлайнів, ліченими днями, коли я цілком і повністю присвячував себе рідній сім’ї.

Не буду писати про область, чергову зміну губернатора, атмосферу відносин між адміністрацією і радою, про бюджет, про те що говорять в коридорах і про те, що не говорять, не хочу та і не цікаво, залишу це для журналістів, вони вміють тут нафантазувати.

А я про просте, життєве! Про друзів, які поруч, їх з кожним роком меншає, але залишаються лише справжні, я не перестаю цінувати хороших людей не втрачати віру в людину, незважаючи на непоодинокі випадки непорядних пристосуванців. Ці люди тимчасові в твоєму житті, але головне їх виявити завчасно і не гаяти свій дорогоцінний час на них.

Про сім’ю, бо цьогоріч ми з дружиною відсвяткували 18-річчя подружнього життя. Це наше спільне досягнення, напрацьоване не лише за рік, що минає, а й за решту попередніх. Наша сім’я досягла свого повноліття, вона пройшла і загартування, і випробування, лишивши лише дружину все такою ж юною, прекрасною і неповторною.

Цього року моя донька стала студенткою і за цей рік значно подорослішала! Я зловив себе на думці, що все частіше звертаюся до неї за порадою і мені важлива її думка.

Мій син за рік значно підріс і вже знає ким хоче бути - космонавтом, бо хоче знайти планету з динозаврами і він в це дуже вірить. Будемо йти до мрії разом.

І все ж таки найбільшим сімейним здобутком вважаю взаємну підтримку та взаємопорозуміння в родині. Коли ти це маєш, ти незламний!

Дякую Господу, що мої батьки живі і здорові! Що я можу кожного дня чути їх голос, жарти від батька, які завжди несуть невичерпний заряд позитивної енергії і настанови від мами, щоб одягав шапку і добре поснідав! І саме це, я хочу мати в своєму житті як найдовше! І рік який минає, мені в повній мірі це подарував.

Але були і втрати. В цьому році помер останній мій дідусь з того покоління сильних і справжніх людей! Він залишив пам’ять і сильну генетику, яку я маю в моїх дітях... память про те покоління має нестись через роки!

Рік випробувань і сподівань, рік радості і смутку, але однозначно рік, в якому я був щасливим!

У році прийдешньому я бажаю всім довгоочікуваного миру та свято вірю, що 2020 році завершиться війна в нашій країні! Хочу побажати всім здоров'я, бо без нього ніхто не зможе осягнути всю повноту життя! Я щиро бажаю кожному людського щастя, бо лише щаслива людина здатна ощасливити інших! Бажаю всім сімейного затишку, бо це наша сила, опора, наші крила, підтримка і прискорене биття щасливого серця. А в кого ще немає сім’ї, щоб обов’язково з’явилася – міцна і надійна.

Крім того, хочу побажати мудрості: "Наберіться сміливості, якщо хочете щось змінити; наберіться терпіння, якщо щось змінити неможливо; і будьте мудрими, щоб знати, коли потрібна сміливість, а коли терпіння". Завжди, за будь-яких обставин залишайтеся мудрими, вибачайте своїх недоброзичливців і заздрісників, адже якщо такі є, то вони позаду вас.
Вселенської любові, всепрощення і Божої благодаті!

Особисто я в наступний рік дивлюся з оптимізмом та вірою, чого і вам бажаю!
З прийдешніми святами, друзі!

Читати "Моя Київщина" у Facebook